donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Een briefje aan Caroline van der Plas, BBB-boegbeeld

lees ook ...

EBS: corruptie is geen bedrijfsgeheim!

Het accent wordt wreed verlegd in de kwestie over het bekendmaken van het kopen van enkele auto's van 200.000 US dollars per stuk voor de directie van EBS, het Energie Bedrijf Suriname. Dat de overbod...

Bij deze mijn felicitatie in verband met de daverende overwinning van de BoerBurgerBeweging (BBB) bij de in maart jongstleden gehouden Eerste Kamerverkiezingen. Ook proficiat met de virtuele 38 zetels in de Tweede Kamer.

Ik ga gelijk met de deur in huis vallen.

Ex-president Donald Trump heeft in november 2022 aangekondigd te zullen meedoen aan de presidentsverkiezingen in 2024, o.a. om de volgende twee speerpunten:

  1. Strijden tegen fanatieke aanhangers van open grenzen binnen zowel de Republikeinse als de Democratische Partij. Hij noemt zulke aanhangers imbecielen.
  2. De VS ervan behoeden een‘vuile communistische nachtmerrie’ te worden.

Beste tante Caroline, laat de hierboven genoemde twee zaken ook de speerpunten zijn van de BBB.

BBB

Speerpunt 1. Premier Mark Rutte (VVD) zei in 2015 dat de €U hetzelfde lot wacht als het Romeinse Rijk, dus ondergang, als er niets gedaan wordt aan de illegale massa-immigratie.

Het West-Romeinse Rijk ging ten onder aan massa-immigratie van verschillende Germaanse stammen, en het Oost-Romeinse Rijk (hoofdstad Constantinopel, huidige Istanboel) ging ten onder aan invasie van moslims.

Ik ben het 100%, nee, een miljard procent eens met Rutte. Haal daarom alles uit de kast om met man en macht de illegale massa-immigratie een halt toe te roepen.

Invasie 

Het Ottomaanse Rijk werd aan het einde van zijn bestaan de ‘zieke man van Europa’ genoemd. Gezien het heel slappe migratiebeleid van de €U dat aan zelfmoord grenst, noem ik de instortende €U, IS, wat staat voor ‘Imbeciele Staat’.

Speerpunt 2. De econoom en socioloog Frits Bosch schreef een column op De Dagelijkse Standaard getiteld ‘D66 is een levensgevaarlijke marxistische partij’,

Zie ook het boek ‘The Demon in Democracy’ (De Demoon in de Democratie), dat is verschuiving van liberale democratie richting communisme, echter zonder wreedheid Sovjet-stijl.

Lees ook het artikel ‘Plasterk hekelt D66 veruit grootste bedreiging voor de democratie en vrijheid en meningsuiting’, link https://nieuwrechts.nl/91275-plasterk-hekelt-d66-veruit-grootste-bedreiging-voor-de-democratie-en-vrijheid-en-meningsuiting

Tot slot tante Caroline, voer samen met gelijkgestemde partijen een niet aflatende strijd tegen de hierboven genoemde twee zaken, die topprioriteit genieten.

Heel veel succes toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Ingezonden : Ahmad Jhawnie

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnEen briefje aan Caroline van der Plas, BBB-boegbeeld