dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
3.4
(7)

Personen Dwingen tot Gentherapie is Strafbaar  

lees ook ...

‘Er zouden Prikincentives moeten worden gegeven aan bedrijven om hun werknemers te stimuleren (lees:dwingen) zich te laten vaccineren tegen covid-19’, volgens President Santokhi, ‘waarbij  het bedrijfsleven  in zou moeten komen, omdat de regering geen geld heeft’. Dit zou de president tegen dagblad De Ware Tijd gezegd hebben, volgens de editie van vandaag. Heeft de regering geen geld voor vaccine incentives? De vraag is waar het Covid Fonds van de WHO dan voor bestaat als het niet is om landen te helpen met volledige  vaccinatie van de bevolking.  Volgens hun website is het om arme landen te helpen met vaccins, maar ik haal het niet uit mijn hoofd dat zij ook incentives geven voor het stimuleren van het vaccineren. Het zou mij niets verwonderen dat  Suriname  de incentives van de WHO al veilig binnen heeft zonder dat de bevolking  daarvan weet.

Deze regering doet wel absurdere zaken in het geheim. Een voorbeeld van  het geheim houden  van belangrijke zaken, is het toen opgerichte Staatsbedrijf ‘NEWSURFIN NV’, waarvan de eigen Coalitiegenoten niet eens op de hoogte waren. Om terug te keren naar de gezondheid van de bevolking. Waarom is het gebruik van Osodresi (huismiddeltjes) niet  bemoedigd, daar de president  zelf aangeeft dat Suriname geen geld heeft. Een zekere  meneer die Fever medicine maakt, is met vertoon van macht ontruimd bij het gratis uitdelen van deze medicijn aan de bevolking. Daarnaast is het ook bewezen dat de welbekende westerse medicijnen  Ivermectine en Hydroxychloroquine werken bij de bestrijding van covid-19. Daarom is nu de vraag: Waarom is niet één van deze, al jaren beproefde middelen gebruikt bij de bestrijding van covid-19, in plaats van een ‘vaccine’ te gebruiken dat nog in de testfase zit, daar je weet dat je geen geld hebt? Waarom zou je geen goedkopere en beproefde medicijnen gebruiken in plaats van experimentele ‘vaccins’ van de WHO, als die jou geen geld geeft of heeft gegeven?

Belangrijk is te weten dat de covid vaccines zoals ze genoemd worden, geen vaccines zijn volgens de jarenlange definitie van de WHO zelf. De bedoeling van een vaccin is namelijk  altijd geweest om de gevaccineerde  immuun te maken tegen een bepaald virus. Bij de spiksplinternieuwe definitie van de WHO, is immunisatie, wat door de jaren heen, altijd het doel is geweest van vaccinatie, helemaal weggehaald. Wat voor voordeel heeft deze ‘vaccinatie‘ dan nog? Je wordt er minder ziek van zegt men. Maar dat is niet bewezen. Integendeel zijn  er gevaccineerden die op het  moment van schrijven ernstig ziek zijn van het vaccine zelf of van een covidbesmetting na  vaccinatie.

Dit prikje is dan ook geen vaccinatie zoals we die altijd hebben gekend, maar een Gentherapie. Discriminatie of het dwingen van burgers of werknemers op grond van het niet laten toepassen op zichzelf van een experimentele gentherapie, wat op zichzelf vroeger een misdaad was, is tegen de grondwet en kan in de (nabije) toekomst tot strafzaken leiden.Dit is bedoeld tot  bemoediging van  degenen die zich in een hoek gedrukt voelen vanwege discriminatie of dwang  en een waarschuwing voor diegenen die zich aan bovenstaande schuldig maken en achter het Grote Geld aanlopen. Vrouwe Justitia is al onderweg naar de deur van deze laatsten. Haar aankomst duurt niet lang meer.

CV

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

10 REACTIES

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnPersonen Dwingen tot Gentherapie is Strafbaar