dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
2.3
(3)

Deze regering moeten we NU WEGTRAPPEN!

lees ook ...

Door afwezigheid van Bouterse komt de bromtjie jarie gedacht...

De Surinaamse samenleving is broos en kan geen etnische spanning gebruiken. Ontwikkeling van Suriname kan niet zonder goede samenhang en eenheid onder het volk. Dat deze regering – Santokhi, Brunswij...

De ergerlijke, belachelijke, beestachtige ondergrondse criminaliteit die deze regering vanwege hun legale instelling, openlijk bovengronds aan de lopende band bedreven heeft de afgelopen twee jaren, moet gestopt worden.

Hartkloppingen krijg je van de huidige regering, je gaat aan je zenuwen lijden van de sociopaten en psychopaten die aan deze regering deelnemen. Niet de armoede, niet de hoge wisselkoers van 1 op 24 maakt ons ziek en depressief. Hogri Joghi met zijn 150 hectaren domeingrond is een heilige vergeleken bij deze psychos. Als veelbesproken VHPer Joghi zelf lamgeslagen is door de schandalen en als Joghi zelf openlijk de schandalen omtrent LEYO Brunswijk en PRENOBE Bissessar veroordeelt en zegt dat de zaken niet door een door Santokhi aangestelde commissie moeten worden onderzocht, maar door de rechter, dan is er bijna niets meer te zeggen. Hij zegt dat het land in crisis is en dat Santokhi en Brunswijk ontzettend veel imagoschade lijden. (Imagoschade is zacht uitgedrukt, er is gewoon niets meer van hun imago over.)

Sociopaten, niet psychopaten(die doen eigenlijk normaler), kunnen zulke belachelijke en opvallende misdaden doen, dat je maag ervan gaat draaien. Je kan weinig te eten hebben, maar je hoofd en je hart hebben rust. Er is weinig te eten voor vele Surinamers vandaag aan de dag, maar als de regering niet constant bezig is met het opzetten van schandalen waar je gewoon ziek van wordt, dan heeft je hoofd rust. Ik ga niet alle netjes gejaste diefstallen opsommen. Ik wordt er misselijk van, zie maar columns van onder andere CV voor alle roofconstructies. Deze regering is een joke en is het tegengestelde van een eenheid.

Toen Santokhi weggejaagd was uit het dorp Apoera door de bewoners, heeft Ronnie Brunswijk van de ABOP het gefilmd terwijl hij commentaar gaf en het filmpje verspreide. Waarschijnlijk was het een late wraakactie voor de duidelijke scheiding die Santokhi maakte in de coalitie, toen het Staatsinvesteringsinstituut NEW SURFIN NV was opgericht (door de VHP) waarin er 2 MILJARD US dollar van een louche of beter gezegd mafia italiaan zou worden gestort en waar de coalitiepartners waaronder de ABOP  niet van op de hoogte  waren gesteld. Santokhi is de rijke ondergrondse Haitiaan Saya waarschijnlijk nog wat schuldig voor sponsoring tijdens de verkiezingscampagne, want de Haitianen worden weer volop het land binnen gebracht om voor minder dan een hongerloon te werken. Daarnaast komen er ook van andere nationaliteiten mensen het land binnen als stemvee waarop ik nog terugkom. Maar om het over Prenobe Bissessar te hebben die voor zijn verschillende baantjes EURO 17.500 verdiende per maand, en zijn eigen bedrijf werk gunde, daar is hij niet alleen verantwoordelijk voor.

Volk van Sri Lanka bestormt presidentieel paleis

De regering heeft hem om een zeer duistere reden meerdere inkomsten gegund. Feit alleen dat Santokhi hem direct alle baantjes heeft afgepakt, zegt al genoeg over het ondergrondse gehalte ervan en dat Santokhi er ook deel aanheeft. De simpelste verklaring is dat Santokhi en zijn First Lady daar misschien de helft van kregen. Maar dat is maar een losse gedachte. Het kan ook veel dieper liggen. Misschien moet Santokhi hem betalen bijvoorbeeld. Maar dat laten we voor nu gewoon liggen. Feit is, dat de SLM door de Nederlandse ‘geleerde en ervaren’ directeur Paul de Haan en RvC? lid Xaviera Jessurun en adviseur Prenobe Bissessar, weer zwaar is benadeeld. En de president zit weer stom in zijn vuistje te lachen en stelt een commissie in om alles te onderzoeken, terwijl het schandaal van de SLM en al de schandalen van de vele ergerlijke scheve schaatsen die deze regering heeft gereden in twee jaar tijd, door de rechtbank onderzocht moeten worden en de hele reutemeteut inclusief de president in de gevangenis gegooid moet worden.

Wie de Surinaamse regering heeft gevolgd de afgelopen twee jaar, weet gewoon dat deze regering zonder pardon weggetrapt moet worden. Mahinder Joghi zelf ziet het en zegt: Dit kan je niet tolereren, ook al is er (zo op het oog) geen goede andere regering in zicht; het volk ziet alles. Het feit is dat bijna elke regering beter is dan de huidige regering, die met nep ondernemingen en -NV’s en dergelijke als dekmantel, het land kapot maakt. De ergerlijke, belachelijke, beestachtige ondergrondse criminaliteit die deze regering vanwege hun legale instelling, openlijk bovengronds aan de lopende band bedreven heeft de afgelopen twee jaren, moet gestopt worden.

Als dit rustige gezapige Surinaamse volkje haar boosheid echt naar buiten komt, is Sri Lanka’s gevluchte president en het gefeest in zijn huis daarna, niets vergeleken bij wat er hier kan gebeuren. Deze regering moet zonder pardon weggetrapt worden zodat nieuwkomers kunnen zien wat ze niet kunnen maken in dit land! A tan so.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnDeze regering moeten we NU WEGTRAPPEN!