woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
3
(4)

De plunderaars worden opgepakt

lees ook ...

Functie elders

Naar aanleiding van de klinkende overwinning van BBB, Build Back Better BoerBurgerBeweging, bij de op 15 maart 2023 gehouden Eerste Kamerverkiezingen, vraag ik beleefd aan Mark 'Teflon' Rutte ernstig ...

Op zaterdag 18 februari hebben eenheden van de politie op verschillende locaties aanhoudingen verricht. Dit naar aanleiding van de plunderingen, diefstallen, vernielingen en andere strafbare feiten gepleegd op vrijdag 17 februari.

Er is een team samengesteld om terstond aan te vangen met het in beeld brengen van personen die zich op die dag schuldig hebben gemaakt aan de verschillende strafbare feiten om hen aan te houden ter voorgeleiding. Het Korps Politie Suriname zal alle personen die in beeld zijn gekomen opsporen.

Op basis van uitgewerkte informatie zijn er op vrijdag en zaterdag in totaal reeds 128 aanhoudingen verricht en ook goederen in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort. Er zullen meerdere locaties worden aangedaan ter aanhouding van verdachten.

Er is nog een rover die tonnen US-dollars steelt van het land. De eerste burger van het land. Grijp hem. Als eerste opsluiten!

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

11 REACTIES

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnDe plunderaars worden opgepakt