woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
4.1
(8)

Chan en Brunsie, het volk EIST het mandaat NU terug

lees ook ...

Verschuiving van omvang van visvijver en boodschap door nieu...

De overheid moet allerlei technisch administratieve aanpassingen plegen voor de verkiezingen door de introductie van de nieuwe kiesregeling in 2025. De politieke partijen moeten stevig nadenken over h...

Gisteren 17 februari bracht Pakkitow Stephano Biervliet minimaal tienduizend mensen op de been. De protesteerders, Surinamers die in het algemeen vredelievend zijn en zijn opgevoed met het adagio: fredeman ede n’e broko(De bangerd krijgt geen gat in zijn hoofd), gingen helemaal los.

Het volk van Suriname, helemaal uitgezogen door de prijs verhogingen voor brandstof en BTW, naast de skyrocketing voedselprijzen in de winkels, en daarnaast nog moeten toekijken hoe Chan en Brunswijk zich rijk stelen en Chan maandelijks met een grote delegatie en tonnen US Dollars de wereld rondreist op onze kosten, heeft gisteren de dek’ati gehad om het parlementsgebouw te bestormen.

Pakkitow heeft gisteren getoond een echte leider te zijn. Surinamers waren moedeloos omdat de mensen die de leiders van het land hadden moeten zijn, daar alleen maar zitten om zich te verrijken en niet een beetje, maar grof. Al de fake ‘staatsbedrijven’ die opgericht zijn door Chan en consorten waarvan hij bij het eerste bedrijf, de ministerraad en de coalitiepartners daar niet van op de hoogte had gesteld, bij het tweede weigerde om de achtergrond van het bedrijf na te gaan of te googlen, waarna bleek dat het een ‘fakebedrijf’ was, waarvan de CEO al 11 keer een bedrijf failliet had laten verklaren, bij een andere hadden de leiders van een groot project de competenties daarvoor niet en bleek dat ze pas waren opgericht. En dit is maar een greep uit de ‘roof ondernemingen’ door Chan en ondrogrong vriendjes opgericht.

Brunswijk eiste dat zijn minister van Grondzaken moest aftreden, omdat zijn broer die nu directeur bij de EBS is, grond wilde stelen en de minister van Grondzaken dat  niet toeliet. Hoe laag moet je niet zijn gezonken om zoiets ook nog openlijk te doen. Dat hij haar nu weer terugroept in de partij is nog schandelijker en getuigt ervan dat hij geen idee heeft van wat eer inhoudt. Brunswijk heeft ook zijn halve family aan  een baan geholpen en heeft zijn broer die ook een dief is, allerlei hoge baantjes gegeven. Santokhi heeft dat ook gedaan trouwens. Op het hele kabinet en op de ministeries wemelt het op de hoge posten van zijn kinderen, neven en zwagers. Ik zeg het maar, zodat jullie weten dat wij, wat Chan en Brunsie betreft, te doen hebben met SCHUIM: vuil dat van iets wordt afgewassen en wordt weggegooid!

Deze laag bij de grondse mensen, hebben vanaf zij aanzaten mensen geïmporteerd (mensenhandel), zelfs in de lockdown en het gaat tot nu toe door. Eerst Haitianen, nu Indiers en niet weinig, maar vliegtuigladingen vol. En het is gewoon gezien door het volk en niet van horen zeggen. Je kan trouwens moeilijk elke keer de aankomst en verblijf van een paar duizend mensen verbergen.

Het punt dat de protesteerdes maakten was: opzouten Chan en Ronnie, wegwezen, opdonderen. Jullie zijn een nagel aan onze doodskist, een ziekmakende geur! Wegwezen met jullie, er is geen ander alternatief of willen jullie per helicopter  vluchten net als de president van Sri Lanka? Jullie zijn zo schaamteloos dat jullie niet de eer aan jezelf houden, Wisiwasi, Sakasaka Gespuis!

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnChan en Brunsie, het volk EIST het mandaat NU terug