woensdag 26 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
1
(1)

Briefje van Ahmad aan premier Mark Rutte

lees ook ...

Scheve schaats of schone lei?

Als een dief ergens ingebroken heeft, gaan excuses zijn misdaad écht niet ongedaan maken. Zoals de gewone rovers opgepakt en opgesloten worden, hun schuld alleen op die manier kunnen inlossen, daarna ...

Geachte premier Rutte, ik citeer de volgende woorden van u. Hopelijk dat u daar een actieve herinnering aan heeft.

‘Rutte waarschuwt EU voor val zoals Romeins Rijk’   

Het Romeinse Rijk viel uit elkaar doordat de grenzen niet goed werden beschermd, dus de Europese Unie moet de grenzen beter gaan bewaken. Tegen de Financial Times zei de premier dat de EU hetzelfde lot wacht als het Romeinse Rijk als het de ‘massale toestroom’ uit het Midden-Oosten en Centraal-Azië niet weet in te dammen. “Zoals we allemaal weten van het Romeinse Rijk: grote rijken storten in als de grenzen niet goed worden beschermd”, zei Rutte. “Dus het is echt een dringende noodzaak dat dit wordt opgepakt.”

Beste Rutte, met het hierboven geciteerde woorden heeft u het indirect, impliciet over de op handen zijnde omvolking van €Uropa.

Naar aanleiding van het hierboven geciteerde heb ik twee verzoeken aan u.

Eerste verzoek

Laat alstublieft de grenzen van de €U wagenwijd openstaan voor gelukzoekers. Waarom?

Ik heb de ondergang van het Babylonische Rijk niet meegemaakt.

Ik heb de ondergang van het Medisch-Perzische Rijk niet meegemaakt.

Ik heb de ondergang van het Grieks-Macedonische Rijk niet meegemaakt.

Ik heb de ondergang van het Romeinse Rijk niet meegemaakt.

Ik heb de ondergang van het Mongoolse Rijk niet meegemaakt.

Ik heb de ondergang van het Osmaanse Rijk niet meegemaakt.

Ik zou graag de ondergang van de €U willen meemaken.

Beste (historicus) Rutte, het West-Romeinse Rijk ging inderdaad ten onder aan invasie van ‘barbaren’ c.q. massa-immigratie van verschillende Germaanse stammen. En hoe ging het Oost-Romeinse Rijk ten onder? Juist, ja, door invasie van moslims. ‘’Constantinopel (de hoofdstad van het Oost-Romeinse Rijk) werd, van nest der dwaling, tot hoofdstad van roem en eer.’’ En ‘’Dankzij een grenzeloze verblindheid, waardoor men liever de tulband (de islam) dan de tsaar zag heersen, had men zijn innerlijke kracht verzwakt in onderlinge twist om nu ook de macht van het kromzwaard (de islam) te ondergaan.’’

Ik zou heel graag de ondergang van de €U willen meemaken. Brussel (met een Chop Chop Square) wordt, van nest der dwaling, tot hoofdstad van roem en eer, dankzij een grenzeloze verblindheid van Woko Haram (Linkse Kerk), waardoor men liever Boko Haram dan de Rechtse Kerk ziet heersen. Waar de klokken van de ongelovigen vervangen worden door de azaan (islamitische gebedsoproep), zodat de oren van het €U-volk worden gevuld met de zoetklinkende melodieën van de azaan.

Om aan mijn verzoek kracht bij te zetten de volgende uitspraak van George B. Shaw (Iers toneelschrijver, socialist en theatercriticus, 1856-1950): “Als er een religie is die over Engeland, nee over Europa kan overheersen in de komende honderd jaar (1950-2050), dan is het de islam wel.”

Tweede verzoek

Laat het hierboven geciteerde nieuwsbericht op RTLnieuws vertalen in alle €uropese talen, en die verspreiden in heel €Uropa. Bij voorbaat dank.

Toedeledokie!

 

Ingezonden :   Ahmad Jhawnie

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnBriefje van Ahmad aan premier Mark Rutte