zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
4.2
(16)

Asis en VHP geen wet die Brunsie verbiedt dingen te zeggen dan no weri unu ede

lees ook ...

Simons is niet alleen oude wijn in een oude zak maar heeft o...

Simons is niet alleen oude wijn in een oude zak maar heeft ook boter op haar hoofd die druipt over haar hele lijf Wij kennen de uitdrukking “oude wijn in nieuwe zakken” maar de NDP maakt het met Simo...

Asis en VHP als er geen wet is die Brunsie verbiedt om die dingen te zeggen dan no weri unu ede

Asis Gayadien en zijn VHP zijn bezig om ons te vermoeien met tromgeroffel. Hij en zijn baas en zijn VHP zoeken wetten om iets niet te doen ook al weten ze dat het moreel ethisch verwerpelijk is. Dit is wat Santokhi bij Welingelichte kringen zei “Volgens de president had de VHP op basis van ethische gronden niet moeten werken met personen met een strafblad. Het aspect van het hebben van strafblad is formeel niet opgenomen in de wet, en daarom is de samenwerking toch aangegaan”

Lees ook dit artikel “Zou Santokhi stelen als er geen wet was om hem te verhinderen of te bestraffen?”

Dus de vraag aan de VHP en Asis is: Heeft Brunsie iets gedaan of gezegd wat tegen de wet is? Nee? Dang no wer ung ede, mond houden en aan het werk. Aan dat slap gepraat hebben wij neks. No kong koef kaf ung ede. Jullie handelen alleen als er wetten overtreden worden toch, niet als er moreel ethisch verwerpelijke dingen gebeuren?

Wat Brunsie gedaan en gezegd heeft is moreel ethisch verwerpelijk, dat is duidelijk. Heel verwerpelijk maar dat is niet iets waar de VHP allergisch voor is. De VHP heeft geen ethiek want ze handelen pas als er wetten overtreden worden of als iets tegen de wet is. Beschaving no de in de VHP zegt de baas zelf he. A no mie takkie, Santokhi takkie. Dus Asis en VHP no kong wer ung ede.

Ruggengraat no ede in de VHP. Dus Asis en de VHP no kong koef kaf ung ede. Ga aan het werk, wij trappen niet meer in die tjoetja van de Jaggernath Lachmon straat. En Asis en de VHP als jullie toch een tjoetja willen opzetten doe het ajb iets slimmer. Dit is heel erg doorzichtig. Roepen omwille van roepen. Sadhu en heilige spelen is te doorzichtig.

Asis en VHP als jullie bij nader inzien toch het licht hebben gezien dan moet je nu doorpakken en handelen en dus acteren naar alsof Brunsie een wet heeft overtreden. Doe je dat niet dan moeten jullie geen sadhu, heilige of mooi-boy spelen. Ung werie met jullie, no kong wer ung ede nog meer.

En aan Brunsie willen wij zeggen, kom ons hoofd ook niet vermoeien met priet praat. Wij hebben deze week weer gezien hoe Brunswijk met de staart tussen de benen afdruipt bij de benoeming van de PG. Dus al die praatjes op het podium in Commewijne gaan lekker in als bara en loempia maar voor de rest stelt het neks voor want als puntje bij paaltje komt, of zoals wij op Aruba zeggen als paaltje bij puntje komt, dan gaat Bruns weer met de staart tussen de benen in een hoek staan zoals hij afdroop toen er geen reshuffle van ministers kwam.

Tenslotte, advies aan Asis en Ronnie, advies aan VHP en ABOP no weri unu ede en ga aan het werk, ga aan de slag en ga leveren. Jullie hebben nog maar 20 maanden. Wij zijn zeer ontevreden over jullie. Maak het niet erger voor jezelf want anders worden jullie met 0 zetels via de achterdeur “afgevoerd” in mei 2025.

Advies aan de samenleving, laten wij stoppen om zuurstof aan deze “kermisklanten” te geven. Spreek alle futu boys die deze “kermisklanten” nog verdedigen flink op aan.

 

Ingezonden : Hikmat Mahawat Khan

Noot: dit artikel heb ik bewust een beetje in broko broko taal geschreven want anders snappen Asis en de VHP en Brunsie het niet. En niet boos worden op mij want ik schrijf wat wij zien, neks meer en neks minder. Jullie doen het

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Column, Ingezonden nieuws »

meest gelezen

HomeColumnAsis en VHP geen wet die Brunsie verbiedt dingen te zeggen dan no weri unu ede