maandag 15 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
3
(2)

Alles plat! Wij zijn deze sociopaten regering zat!!!

lees ook ...

Consument en producent betalen oneigenlijke kosten bij EBS  ...

Het verhogen van de stroomtarieven door het Energie Bedrijf Suriname houdt de gehele samenleving  al weken bezig. De huishoudelijke tarieven gaan op termijn minimaal tweemaal omhoog. De  Midden- en Kl...

Alles moet plat, nee niet om een signaal te geven dat het zo niet verder kan, maar alles moet plat totdat deze regering is opgestapt. Alles moet plat, tot de luchthaven toe ja. We zijn verschrikkelijk moe en niet alleen om de abnormaal hoge voedselprijzen, maar vooral om de diefstallen uit de portemonnee van het volk.

Alles moet plat ja, alle bedrijven moeten dicht, om de nepbedrijven die waren opgezet door deze regering om zelf geld mee te verdienen zoals het waterstofbedrijf HPSG dat geld noch kennis had en de leiding van het bedrijf had eerder al wel 11 bedrijven failliet laten gaan. Alles moet plat om het diepwaterhaven project in Nickerie dat een scam is omdat niemand in de leiding iets weet van het bouwen van diepwaterhavens en het bedrijf pas is opgericht en als tussenhandelaar fungeert om geld te verdienen aan het bouwen van die haven. Alles moet plat om het investeringsbedrijf New Surfin dat USD 02 miljard zou beheren uit een Italiaanse bron en waar de VHP al in het prille begin voor verdeeldheid in hun coalitie zorgde, omdat zij de VicePresident en de ministerraad niets hadden verteld over het zogenaamde staatsinvesteringsinstituut.

We zijn MOE DIG

Alles moet plat, geen bedrijf en geen school moet opengaan tot ze weggaan. Verder om het constante reizen van deze regering met friends en family, laatst nog naar India met 12 man maar er stapten in Nederland nog 10 man in. Daarbij gaf minister Ramdin door, dat de informatie dat de reis 700.000 US Dollars zou kosten, niet waar was. Het kostte maar 150.000 US DOLLARS, zei hij. Hij WAAGDE NIET te zeggen dat het formulier met de aanvraag van USD 700.000 (dat een klokkenluider heeft ‘gelekt’ vanuit het kabinet van de President), NIET van het kabinet kwam.

Alles moet plat ja, omdat de president zich er niet voor heeft geschaamd om zijn vrouw in de RvC van Staatsolie te forceren net nadat hij geïnstalleerd werd als president zodat ze Euro 5000 op konden strijken voor hun gezin. Alles moet plat, want ze reizen zich maandelijks het heen en weer op kosten van de bevolking. Alles moet plat, omdat de schoonvader van de president houtexporteur is en hij is geplaatst in de stichting bosbeheer en bostoezicht die het exporthout moet keuren en daarnaast nog in de vliegende brigade is geplaatst die smokkelaars op moet sporen. Dat is belangenverstrengeling op hoog niveau, en ook nog vriendjespolitiek !

Regering Chan/Ronnie moet weg, omdat Ronnie vond dat zijn minister van Grondzaken, Diana Pokie moest opstappen, omdat zijn broer Leo anders niet vrij grond kon stelen. Alles moet plat ja, tot de luchthaven toe, omdat Leo (Leyley fufuru) Brunswijk nu directeur is geworden van de EBS.

Drukpers

En dit is nog niet alles. Die termijndeposito’s waar in financiele instellingen een jaar lang hun SRD miljoenen vastlegden en 90 procent rente op kregen, hebben het volk de das omgedaan. Deze legale roof die de regering openlijk bekend heeft gemaakt slaat letterlijk alles! DIEFSTAL op HOOG niveau. Als zij samen 50 miljoen SRD of meer hebben ingelegd, hebben ze 45 miljoen aan SRD rente gekregen, die nu in onze samenleving de koers omhoog heeft gestuwd. Ze hebben 45, 30 of misschien wel 100 miljoen SRD LEGAAL geroofd van de bevolking. Het verbaasd me niets als ze MILJOENEN SRD’s onder elkaar hebben geleend om mee te kunnen doen aan deze ONVOORSTELBARE GROVE DIEFSTAL. Uit dit bijgedrukte en haast waardeloos geworden geld, geven ze nu aan de armen SRD 1800 per maand. De HOOGTE van het bedrag zegt veel over de huidige waarde(loosheid) van onze SRD en de waarde daarvan over twee of drie maanden.

Weg met het gespuis dat in de leiding van het land zit! Weg met de sociopaten die niet snappen dat als je op een tafel staat en je romp volvreet, maar de poten onder die tafel vandaan zaagt, jij met alles wat op die tafel is kapot valt. Suriname is die tafel. Weg met sociopaten zoals Chan, Ronnie, Ramdien, Joghi en anderen. Weg met ze!

Alles moet plat, alle bedrijven moeten dicht, de luchthaven moet plat. Het land moet niet functioneren tot ze weg zijn. Bedrijven en ministeries hoeven niet te wíllen sluiten, het moet onmogelijk voor hun zijn te functioneren als bedrijf, ook al zijn hun deuren open, tot Chantokhi en Bravo hun ‘pototo’ pakken en van hun troon zakken.

Een troon is niet voor mensen zonder eergevoel en ethische waarden.

‘De hopelijk waardige aftocht van de man met de Olifantenhuid die zich als een olifant in een porseleinkast gedraagt en de man die steeds door de olifant wordt doorgeslikt als een Brunswick sardientje en er weer heel word uitgepoept.” Saluut, bye bye!

Niemand moet naar het werk kunnen gaan en niemand moet een bedrijf kunnen runnen tot die waardeloze lijders weg zijn. (Ze mogen blij zijn dat ze niet hoeven te vluchten per helikopter zoals de president van Sri Lanka).

Wie zou ooit hebben kunnen denken dat de nieuwe regering van VHP en ABOP, de NDP zou hebben kunnen overtreffen met het ROOFBELEID ? Dit is letterlijk ‘BAAS boven BAAS’. De corruptie, vriendjespolitiek, belangenverstrengeling en vooral de PURE, GROVE en OPENLIJKE roof is toegenomen.

 

Trish

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column

meer Column nieuws »

meest gelezen

HomeColumnAlles plat! Wij zijn deze sociopaten regering zat!!!