Suriname ALTIJD Dichtbij

Business news

Hoofdhuid en haar problemen?

Geplaatst

op

door
4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Marjolein

ik heb heel veel haar roos en jeuk op mijn hoofd en mijn haar valt af. wat kan ik doen? en betaald mijn verzekering ook voor haar problemen. moet ik via de huisarts

Rosa

kan het via de verzekering? . of verwijsbrief of moet ik er gewoon naartoe? wat is het telefoon nummer ?

Senny

@Marjolein. Dit valt niet onder de verzekering, dus een verwijsbriefje is niet nodig.
Voor verdere uitleg is het altijd handig om contact op te nemen met Senny (Cystine Hair Care) tel: 020-4161009

Senny

@Rosa, Dit valt helaas niet onder de verzekering. Bloedafname en verwijzing naar onze psycholoog wel! Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Senny (Cystine Hair Care). Voor foto’s en uitleg omtrent het concept kan je de website bezoeken (www.cystine.nl) tel: 020-4161009Advertentie

Business news

Culturu.com Vakantiewoningen

Geplaatst

op

door

Moeite met uw vakantiehuis verhuren of wilt u beginnen met verhuren van uw vakantiewoning, maar weet u niet hoe? Wij nemen graag uw zorgen uit handen!

Meldt u nu aan, maak uw vakantiehuis advertentie aan op Culturu.com via https://www.culturu.com/suriname-huizen

Adverteer voor een vast bedrag per jaar en laat anderen ook van uw vakantiehuis genieten.

Lees verder

Business news

Centrale banken investeren massaal in goud door geopolitieke spanningen

Geplaatst

op

door

Centrale banken wereldwijd hebben in de eerste zes maanden van dit jaar voor 15,7 miljard dollar (14,2 miljard euro) in goud geïnvesteerd, schrijft World Gold Council (WGC) in een verklaring.

In totaal kochten de centrale banken voor 374,1 ton aan goud. De centrale banken van Polen, China en Rusland investeerden het meest in goud.

Het is de grootste toename van goudreserves van centrale banken sinds de WGC de data bijhoudt, schrijft de marktontwikkelingsorganisatie. De WGC begon hier in 2000 mee.

Volgens de WGC is de ‘goudkoorts’ vooral te verklaren door toegenomen geopolitieke spanningen, een hogere goudprijs en verwachte lagere rentestanden. Woensdag verlaagde de Amerikaanse centrale bank de belangrijkste rentestand. Ook hintte de Europese Centrale Bank (ECB) vorige week op verdere stimuleringsmaatregelen.

Lees verder

Meest gelezen