Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

zes medewerkers campagneteam president Trump besmet met coronavirus

Geplaatst

op

1240

Een aantal van 6 medewerkers van het campagneteam van Amerikaanse president Donald Trump zijn besmet het coronavirus. Het gaat om medewerkers die bezig waren voorbereidingen te treffen voor de verkiezingsbijeenkomst van de Amerikaanse president. In Tulsa, Oklahoma zou gisteren de bijeenkomst plaatsvinden.

Aangezien Trump tijdens de coronacrisis een massabijeenkomst georganiseerd had, vrezen critici dat het coronavirus kan grijpen rond de president. Het campagneteam geeft aan dat de maatregelen wel worden genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. Momenteel worden ongeveer 20.000 aanhangers verwacht tijdens de campagnebijeenkomst.

Het aantal besmettingen in Oklahoma is de afgelopen dagen flink gestegen. Alhoewel inwoners in Tulsa hebben gevraagd de campagnebijeenkomst te annuleren, heeft de rechter dit verzoek tot nog toe afgewezen.- Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Broeder Samuel
zondag 21 juni 2020 11:02

Zo dan nu maar afwachten hoeveel zullen omvallen. Hopelijk zal God zeggen.. jullie dienen toch satan dus besmetten jullie elkaar maar… of hij zegt ik vergeef jullie en vallen ze niet om.. na 2 weken zullen we het resultaat zien. Op de dam zijn geen besmettingen geweest. Dat waren kinderen van God die onderdrukt worden.. hij heeft ze beschermd. Gods zegen .Advertentie

Buitenland

Australische stad krijgt opnieuw bevel tot sluiting omdat coronavirusgevallen toenemen

Geplaatst

op


De op één na grootste stad van Australië, Melbourne, heeft zijn vijf miljoen inwoners voor de tweede keer opgesloten nadat ze een recordvloed aan nieuwe gevallen van het coronavirus registreerden.

Inwoners van de stad en verschillende omliggende steden moeten zes weken in hun huizen blijven, behalve om essentiële redenen zoals werk, lichaamsbeweging, boodschappen doen en gezondheidszorg, vertelde premier Daniel Andrews, van de staat Victoria, dinsdag aan verslaggevers.

Gezondheidsfunctionarissen schrijven meer dan de helft van Victoria’s 772 actieve coronavirusgevallen toe aan overdracht door de gemeenschap, meldde de krant.

Scholen zullen de heropening van klaslokalen uitstellen en het afstandsonderwijs voortzetten tijdens de duur van de sluiting, terwijl restaurants zullen overschakelen op afhaalservice, meldde de BBC.

Victoria sloot ook de grens met New South Wales en voegde militaire patrouilles toe om illegaal reizen te voorkomen. De laatste keer dat de twee staten hun grenzen voor elkaar sloten, was tijdens de Spaanse grieppandemie in 1919, meldde Reuters.

Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Braziliaanse president besmet met coronavirus

Geplaatst

op

Brazil's Supreme Court Files A Request To Seize President Bolsonaro's Phone

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is positief getest op het coronavirus. Dit is eerder als een klein griepje aangekomen. Eerder deze week vertoonde hij een hoge lichaamstemperatuur. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een vierde test van het staatshoofd die als positief binnen kwam.

Eerder heeft Bolsonaro aangegeven dat het maar om een kleine griepje gaar en dat hij niet ernstig getroffen zou worden door het virus. Ook heeft hij de regionale gouverneurs op aangedrongen de beperkingen te verminderen. Dit zou de economie volgens hem schaden. De regels voor het dragen van een gezichtsmasker heeft hij maandag nog verminderd. De eerder testen die het staatshoofd is ondergaan waren volgens hem negatief. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen