Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Yoshihide Suga wordt nieuwe premier Japan

Geplaatst

op

Https S3 Ap Northeast 1.amazonaws.com Psh Ex Ftnikkei 3937bb4 Images 4 9 2 8 29098294 1 Eng Gb A61i0230 のコピー

Mogelijk wordt Yoshihide de nieuwe premier van Japan. Hij zal Shinzo Abe opvolgen. Eerder kondigde Abe zijn ontslag aan vanwege zijn gezondheid die niet zo stabiel is. In de huidige regering dient Suga als kabinetssecretaris. Het ligt in de bedoeling dat hij het beleid van zijn voorganger Abe zal moeten voortzetten.

Omdat zijn gezondheid de besluitvorming zou belemmeren heeft hij zich eerder deze maand verontschuldigd bij het Japanse volk. Hij heeft zijn ambtsperiode niet kunnen afmaken. Al jaren leid Abe aan Colitis Ulcerosa. Aangezien zijn toestand de laatste dagen verslechterd is, zal Suga zijn functie overnemen. – Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Buitenland

Franse gerecht: hoofverdachte steekpartij Parijs wilde pand Charlie hebdo in brand steken

Geplaatst

op

Download

Het Franse gerecht heeft vandaag laten weten dat de hoofdverdachte die betrokken was bij een steekpartij afgelopen vrijdag in Parijs heeft toegegeven. Hij zegt dat hij de kantoren van het weekblad Charlie Hebdo in brand zou steken.

Tijdens een persconferentie heeft het gerecht duidelijk laten weten dat de man flessen met brandbare vloeistoffen bij zich had. Volgens politie informatie is de verdachte 25 jaar, alhoewel er eerder is aangegeven dat hij 18 jaar oud zou zijn.

Tijdens de steekpartij zij er twee medewerkers van Premieres Lignes Television, een mediabedrijf in de buurt van Charlie Hebdo zwaargewond geraakt. De aanval hebben ze wel overleefd.

Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Carnaval Rio voor onbepaalde tijd uitgesteld

Geplaatst

op

Media Xl 106925

De in Rio de Janeiro gehouden jaarlijkse carnavalsoptocht zal worden uitgesteld voor een onbepaalde tijd. Elk jaar trekken miljoenen bezoekers naar Rio om dit festijn mee te maken. Zonder vaccin is het moeilijk om dit evenement voortgang te laten vinden. Sambascholen hebben eerder hiervoor gewaarschuwd.

Een van de zwaarst getroffen landen door de coronapandemie in het Caribisch gebied is Brazilië.  In totaal heeft het land 4,6 miljoen infecties genoteerd en het aantal geregistreerde doden is gesteld op 139.000.

Het toerisme van Brazilië ongeveer 8% van het BBP van het land beslaat. Dagelijks registreert Brazilië tienduizenden coronabesmettingen. Het is tot op dit moment nog niet duidelijk wanneer dit evenement gehouden zal worden.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen