Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Wuhan weer open na 77 dagen quarantaine

Geplaatst

op

Wuhan2

De mensen in Wuhan mogen voor t eerst sinds 23 januari weer de straat op. In de Chinese miljoenenstad zijn de opgelegde maatregelen opgeschort. Echter zijn er nog wel strenge beperkingen. Wuhan was de zwaarst getroffen stad tijdens de coronacrisis in China. 

De mensen mogen weer aan het werk, boodschappen mogen weer gedaan worden, wandelen op straat is weer mogelijk, mensen mogen weer aan het werk als zij geen temperatuurverhoging hebben.

Na elf weken is de lockdown officieel opgeheven, de epidemie is er zo goed als onder controle. Er gelden echter nog strenge controles en beperkingen. Het risico op een nieuwe uitbraak is niet geweken. Er zijn nog mensen die niet de symptomen hebben van de corona besmetting maar wel degelijk anderen kunnen besmetten. Men vreest ook voor de mensen die het virus van buitenaf kunnen meebrengen.

De regering heeft controlerende maatregels ingevoerd, om zo het virus te kunnen blijven bestrijden. Reizigers die naar Wuhan afreizen moeten aantonen dat ze geen risico vormen, middels quarantainebewijzen en qr-codes. Het is een verplichting dat zij mee werken dat hun locatie wordt gevolgd. De mensen die als risico worden gezien, moeten bij aankomst in Wuhan een virustest ondergaan of twee weken in quarantaine.

De angst voor het virus blijft aanwezig, het Wuhan van na de lockdown is niet de Wuhan van voorheen.

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J.J
woensdag 8 april 2020 16:16

De wereld veranderd. Wie een medicijn vind red de wereld

Orfeo
woensdag 8 april 2020 22:31

Ze zullen weer apen honden kikkers vleermuizen honden en katten gaan eten. Weer bij afAdvertentie

Buitenland

Handel voor ruwe olie in Mexico toegenomen

Geplaatst

op

Mfile 1462007 1 L 20190611061053

Handel om opties te bekijken voor ruwe olie in Mexico is deze week toegenomen. Er wordt uitgekeken naar een megadeal. Verschillende banken van Wall- Street zijn al gevraagd offertes in te dienen voor het olie programma.

Dit is het begin van het proces om de hedge uit te voeren zegt de minister van Financiën. De ’s werelds grootste oliehedgeprogramma wordt elk jaar door Mexico gekocht. Ook de financiële contracten worden door het land opgekocht. Dit heeft het land gedaan om de olie inkomsten van het land te beschermen.- Culturu.com

Lees verder

Buitenland

WHO: 284.196 corona-infecties binnen 24 uur

Geplaatst

op

Who 4984801 340

Binnen 24 uur zijn er wereldwijd 284.196 corona-infecties gemeld. Dit zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Verenigde Staten en Brazilië maken deel uit van de helft van dit aantal. Dit is een recordgroei schrijft de WHO.

Uit een rapport van de WHO is duidelijk dat voor nieuwe gevallen – 259.848 is aangegeven. Dit was een week geleden op 18 juli. De WHO rapporteerde 69.641 nieuwe gevallen in de Verenigde Staten, 67.860 in Brazilië, 49.310 in India en 13.104 in Zuid-Afrika. De grootste toename van nieuwe sterfgevallen was 3.876 in Peru, 1.284 in Brazilië, 1.074 in de Verenigde Staten, 790 in Mexico en 740 in India.- Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen