Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Witsel weken uitgeschakeld na val in huis

Geplaatst

op

door

Voor de Belgische voetballer Axel Witsel van Borussia Dortmund zit de eerste seizoenshelft er al op. Witsel liep door een ongelukje in huis een blessure aan zijn gezicht op, vermoedelijk een breuk. De Belg moest een operatie ondergaan in het ziekenhuis en komt tot de winterstop niet meer in actie. Dortmund maakte niet bekend wat er precies is gebeurd, alleen dat Witsel ten val kwam.

De 30-jarige ‘Rode Duivel’ is een vaste waarde bij Dortmund, dat in de Duitse competitie op de derde plaats staat. In dertien competitieduels tekende Witsel voor drie doelpunten. In de Champions League deed hij alle groepswedstrijden van begin tot eind mee.

Dortmund speelt dit kalenderjaar nog vier keer. De ploeg van trainer Lucien Favre ontvangt dinsdag Slavia Praag. Dortmund strijdt met Internazionale om de tweede plaats achter FC Barcelona in groep F van de Champions League. In de Bundesliga speelt de ploeg zonder Witsel nog tegen Mainz, RB Leipzig en Hoffenheim.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Plotselinge dood van NBA-legende Kobe Bryant

Geplaatst

op

door

De wereld is zondagavond opgeschrikt door de plotselinge dood van NBA-legende Kobe Bryant. Volgens TMZ is de 41-jarige oud-basketballer omgekomen een helikoptercrash in Los Angeles.

Het is nu bekend dat 5 anderen personen de helikopter crash ook niet hebben overleefd. Ooggetuigen hebben gezien dat de helikopter bij de crash op de grond, er een vuurbal ontstond.

Hoe het komt dat de helikopter gecrasht is, is in onderzoek door de The Federal Aviation Administration.

Sikorsky S-76 crashed met Kobe Bryant onder nog onbekende reden.
Kobe Bryant

Lees verder

Buitenland

Doden door noodweer in Brazilië

Geplaatst

op

door

Noodweer in Brazilië heeft de afgelopen dagen het leven gekost aan zeker dertig mensen. De doden vielen in de zuidoostelijke deelstaat Minas Gerais.

De slachtoffers kwamen om door aardverschuivingen en het instorten van huizen door overstromingen. Zeventien mensen zijn vermist en duizenden inwoners van de regio zijn dakloos geraakt.

In het gebied regent het al dagen vrijwel onophoudelijk. Vrijdag viel in de hoofdstad van de deelstaat, de miljoenenstad Belo Horizonte, 171,8 millimeter neerslag. Nooit sinds het begin van de metingen 110 jaar geleden was daar zo veel regen op een dag. De komende dagen wordt meer regen verwacht in het gebied.

Lees verder

Meest gelezen