Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Weer aanvaring President Donald Trump en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger

Geplaatst

op

door

President Donald Trump en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger zijn donderdag weer met elkaar in aanvaring gekomen. Schwarzenegger haalde op Twitter uit naar Trump, nadat de president de Hollywoodster tijdens een social-media-event in het Witte Huis dood had verklaard.

Arnold Schwarzenegger, weet je wat? Hij is overleden. Ik was erbij”, stelde Trump volgens journalisten die erbij waren. Trump deed zijn opmerkelijke uitspraak tijdens een lofzang op de kijkcijfers van zijn oude programma The Apprentice.

Schwarzenegger reageerde niet lang nadat de uitspraken van Trump zich verspreidden op sociale media. „Ik ben er nog hoor”, repliceerde de 71-jarige ’Terminator’. „Zullen we belastingaangiften gaan vergelijken?”

Verwijzend naar het feit dat Trump geen openheid van zaken wil geven over zijn belastingpapieren, iets wat alle presidenten voor hem wél hebben gedaan. De Republikeinse president en zijn partijgenoot Schwarzenegger kwamen de afgelopen jaren regelmatig met elkaar in aanvaring.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Autorijden vanaf nu onmogelijk voor Whoopi

Geplaatst

op

door

Actrice Whoopi Goldberg mag niet meer zelf autorijden. Haarzicht is te slecht om veilig achter het stuur te stappen, zegt ze in haartalkshow The View.

De actrice heeft een chauffeur die haar rondrijdt. “Mensenworden nerveus als ik rij omdat ik niet goed kan zien,” laat de Ghost-actrice weten.

Goldberg maakte eerdergezondheidsproblemen bekend: een longinfectie werd haar bijna fataal. Daarbijhad ze ook een bloedvergiftiging.

WhoopiGoldberg presenteert The View sinds 2007. Tijdens haarziekte was ze een tijdje niet te zien bij haar talkshow, waardoor meerderekijkers ongerust werden. Whoopi nam hun zorgen weg met een videoboodschapwaarin ze iedereen bedankt voor de beterschapswensen. “Zelfs mensen dieniet zo’n grote fan van mij zijn hebben aardige dingen gezegd.”ffffffffff

Lees verder

Buitenland

Simona Halep verslaat Serena Williams in Wimbledon finale

Geplaatst

op

door

De Roemeense Simona Halep heeft zaterdag de finale van Wimbledon gewonnen. Binnen een uur wist de finaledebutant van de Londense grandslam in twee sets te winnen van topfavoriet Serena Williams: 6-2, 6-2. 

Halep begon sterk en wist na 25 minuten eerste set met 6-2 te winnen. De tweede set gingen de finalisten eerst gelijk op, maar Halep bleek toch oppermachtig: 6-2. Williams speelde erg slordig en maakte 25 onnodige fouten. 

„Het was de beste wedstrijd die ik ooit heb gespeeld. Ik heb hard gewerkt om dit te bereiken. Ik voel me geweldig”, reageerde Halep kort na de wedstrijd.

De Roemeense Halep had de statistieken tegen: ze speelde tien keer eerder tegen Williams en wist slechts een keer te winnen. Vorig jaar won Halep op Roland Garros haar eerste grandslamtoernooi. De 37-jarige Amerikaanse tennisster speelde haar elfde Wimbledon-finale. Zeven keer pakte ze de titel. 

AD

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X