dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
5
(1)

Walgelijk vertoon van Dalai Lama in het openbaar

lees ook ...

De hoogste spirituele leider van de Tibetaanse Boeddisten heeft vriend en vijand versteld doen staan. Hij pleegde in het openbaar ontoelaatbare handelingen met een minderjarig kind. Gebleken is dat het hier niet gaat om handelingen, die in de cultuur bekend zijn. Ondertussen heeft de spirituele leider zijn excuses aangeboden aan de jongen, zijn familie en hij vergeet niet dat ook te doen aan “zijn vele vrienden over de hele wereld” die hij gekwetst heeft.

De Dalai Lama speelde het klaar om voor een camera een jongen expliciet op de mond te kussen. Hij ging verder het kind te vragen om op zijn(hoogbejaarde) tong te zuigen. Het kind deed het als een mak lammetje.  Deze leider heeft de wereld geshockeerd. Niemand weet als hij dit deed, omdat hij denkt onschendbaar te zijn, of omdat hij de werkelijkheid niet meer kan inschatten. Het is de vraag wat hij zou vragen als de ontmoeting niet in het openbaar was, en camera’s ontbraken.

De 87-jarige zegt via zijn Twitter-account dat de jongen hem vroeg of hij hem een knuffel mocht geven, waarop hij als Dalai Lama  vroeg om aan zijn tong te zuigen. Voor de meesten is hier alle logica zoek.

Zijn kantoor zegt dat de leider “de mensen die hij ontmoet vaker op een ondeugende en speelse manier plaagt, zelfs in het openbaar en voor een camera.

Bron foto: Marca

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandWalgelijk vertoon van Dalai Lama in het openbaar