Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Vlag van Suriname gaat de wereld over na Champions League finale

Geplaatst

op

door

“Gini” beter bekend als Georginio Wijnaldum heeft na de winst van de bekerfinale CL op Tottenham zijn blijdschap en trotse Surinaamse roots mondiaal gevierd. De foto van de Surinaamse vlag gecombineerd met de Nederlandse vlag gaat de wereld over. Hiermee laat Georginio Wijnaldum zien dat hij trots is waar zijn origine vandaan komt. Dit bevestigd dat hij een trotse en blije topsporter is van Surinaamse roots. Heerlijk om te zien.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Dennie

Surinaamse en Nederlandse vlag gebrodelijk in handen van Wijnaldum. trots. Dit gaat echt de wereld over .. dank zei zijn 2 doelpunten tegen BarçaAdvertentie

Buitenland

Lukaku geeft 5000 kaarten weg aan goede doelen

Geplaatst

op

door

Romulu Lukaku heeft in de wedstrijd tegen Rusland zijn vijftigste doelpunt gescoord voor België. De spits heeft om het te vieren, 5000 kaarten gedoneerd aan twee goede doelen.

Dit vermeld het Italiaanse Sky Sports. Lukaku schenkt de kaarten voor het duel tussen België en Cyprus aan ‘Kom Op Tegen Kanker’ en ‘Diabetes Liga’.

Lees verder

Buitenland

Voetbalsters in Spanje beëindigen staking

Geplaatst

op

door

De staking in de Spaanse voetbalcompetitie voor vrouwen is voorbij. Spelersvakbond AFE meldt dat een akkoord over de arbeidsvoorwaarden aanstaande is. Afgelopen weekeinde gingen de wedstrijden in de hoogste klasse vanwege de staking niet door.

De voetbalsters vinden onder meer dat ze op jaarbasis minimaal 16.000 euro bruto zouden moeten verdienen. Ook willen ze vaste contracten.

Oranje-internationals Merel van Dongen (Real Betis), Lieke Martens en Stefanie van der Gragt (FC Barcelona) en Sari van Veenendaal (Atlético Madrid) spelen in Spanje.

ANP

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X