Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Vlag van Suriname gaat de wereld over na Champions League finale

Geplaatst

op

door

“Gini” beter bekend als Georginio Wijnaldum heeft na de winst van de bekerfinale CL op Tottenham zijn blijdschap en trotse Surinaamse roots mondiaal gevierd. De foto van de Surinaamse vlag gecombineerd met de Nederlandse vlag gaat de wereld over. Hiermee laat Georginio Wijnaldum zien dat hij trots is waar zijn origine vandaan komt. Dit bevestigd dat hij een trotse en blije topsporter is van Surinaamse roots. Heerlijk om te zien.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Dennie

Surinaamse en Nederlandse vlag gebrodelijk in handen van Wijnaldum. trots. Dit gaat echt de wereld over .. dank zei zijn 2 doelpunten tegen BarçaAdvertentie

Buitenland

Seedorf en Kluivert winnen met Kameroen

Geplaatst

op

door

Bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert hebben met Kameroen de eerste groepswedstrijd bij de Afrika Cup in Egypte gewonnen. De titelhouder versloeg Guinee-Bissau met 2-0.

In het doel van Kameroen kreeg Andre Onana niet zoveel te doen. Hoewel hij wel betrokken was bij twee riscico’s acties. In de 37e minuut zat hij, zonder gevolgen, naast een hoge voorzet en kort na de rust ging hij, opnieuw zonder averij, bij het uitverdedigen in de fout. In de 73e minuut zag Onana een kopbal van Piqueti op de paal belanden.

Kameroen speelt zaterdag in de tweede poulewedstrijd tegen Ghana. Benin is de derde tegenstander.

Patrick Kluivert (L) en Clarence Seedorf (R)

Lees verder

Buitenland

Vanaf 2 augustus nieuwe vliegroute voor Caribbean Airlines

Geplaatst

op

door

Caribbean Airlines vliegt vanaf 2 augustus 2019 tussen Curaçao en Trinidad. Twee keer per week zal de nieuwe lijndienst uitgevoerd worden. Op de maandag en de dinsdag kunnen passagiers vluchten verwachten. Op deze zelfde route is Surinam Airways actief.

Voor Curaçao zal deze route uitstekende verbindingen bezorgen met Barbados, Grenada, Guyana en New York, schrijft de Curaçao Hotel & Tourism Association (CHATA).

Welke vliegtuigtype ingezet zal worden is nog niet bekend.

Lees verder

Meest gelezen

X