dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
0
(0)

Vertegenwoordiging Suriname in Israël moet op hoger niveau

lees ook ...

Koersen schieten omhoog – Politie niet blij met optred...

- de koersen van de dollar en de euro schieten door het plafond. - Suriname blijft staan achter de ‘One China’-policy. - De politie-eenheden die gisteren optraden bij relletjes in het dorp Jamaica, ...

De Surinaamse regering zal mogelijk haar vertegenwoordiging in Israël op hoger niveau brengen. Voor eind van dit jaar moet volgens de Surinaamse regering een niet- residerende ambassadeur voor Israël worden benoemd.

Voor Suriname is Israël volgens de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), Albert Ramdhin een belangrijk land. Ook op het niveau van het bedrijfsleven heeft Suriname een relatie met het land, zegt Ramdhin. Er zal nu nagegaan worden hoe het beste gebruik gebruikt kan worden uit de relatie.

Om de vertegenwoordiging op een hoger niveau te brengen is er met een honorair consul afgesproken om na te gaan hoe het uit te voeren. In de komende weken zal er verder op politiek niveau overleg worden gepleegd ten aanzien van de relatie met Israël.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandVertegenwoordiging Suriname in Israël moet op hoger niveau