vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vader gearresteerd na gruwelijke dood van vrouw en vier kinderen in Frankrijk

lees ook ...

Steun van Biden en Britse regering voor Rutte’s kandid...

De Amerikaanse president Biden heeft zijn steun uitgesproken voor demissionair premier Rutte als kandidaat voor de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO, volgens een hoge Amerikaanse ambtenaar die sp...

In Frankrijk heerst diepe ontzetting na de tragische dood van een vrouw en haar vier kinderen, die gisteravond levenloos werden aangetroffen in een appartement in Meaux, nabij Parijs. De vermoedelijke dader, de vader van het gezin, is vanmorgen gearresteerd in Sevran, een voorstad van Parijs.

Volgens het Franse Openbaar Ministerie, zoals vermeld in het liveblog van Le Parisien, zijn de lichamen van de moeder en de kinderen (10, 7, 4 jaar en een baby van 9 maanden) gisteravond om 21.00 uur ontdekt. De vrouw en de twee oudste kinderen zijn door steekwonden om het leven gebracht, terwijl de jongsten geen zichtbare verwondingen vertoonden. Mogelijk zijn zij omgekomen door verdrinking, aldus het OM. Op het moment van de ontdekking was de vader niet thuis.

Een buurvrouw had op kerstavond nog contact met de moeder. In de nacht of ochtend daarna werden schreeuwen gehoord. Omdat de buurvrouw er niet in slaagde om telefonisch contact te leggen met de moeder, besloot ze ‘s avonds een kijkje te nemen. Bij de deur van de woning en op de deurklink werd bloed aangetroffen, waarna ze onmiddellijk de politie belde.

Volgens het Openbaar Ministerie was de vader al eerder in aanraking gekomen met de politie. In 2019 had hij zijn vrouw al eens met een mes aangevallen, maar omdat de vrouw geen aangifte had gedaan en de man kampte met psychische problemen, werd hij destijds niet vervolgd. Recentelijk zou hij zijn baan hebben verloren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandVader gearresteerd na gruwelijke dood van vrouw en vier kinderen in Frankrijk