Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Trump’s gezondheid slechter dan eerder gezegd

Geplaatst

op

Amerikaanse President Donald Trump. Foto Cnn

De gezondheidssituatie van de Amerikaanse president Donald Trump werd zaterdag erg zorgelijk genoemd in een onofficiële setting van Witte Huis staf-chef Mark Meadows met journalisten. Hij vertelde de journalisten dat er nog geen duidelijk pad is naar herstel en dat de komende 48 uur cruciaal zullen  zijn.

Eerder zei de arts van het Witte Huis, Sean Conley tijdens een persconferentie , dat het goed ging met de president.  Trump  zou volgens de arts  geen moeite hebben met ademen en minder vermoeid zijn.

Na afloop van de persconferentie werden Witte Huis-verslaggevers van verschillende Amerikaanse media bij het Walter Reed-ziekenhuis waar Trump wordt verzorgd, benaderd door een ‘bron’ met kennis over de toestand van de president. Uit camerabeelden en foto’s bleek al snel dat de bron in kwestie de staf-chef van het Witte Huis was.

Tijdens de persconferentie reageerde Witte Huis-arts Conley ook opvallend ontwijkend op de vraag of de president extra zuurstof toegediend had   gekregen. De  Amerikaanse president krijgt  momenteel een vijfdaagse experimentele behandeling met het ebolamedicijn remdesivir.

culturu.com

 

 

 

5 Reacties
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kwan
zondag 4 oktober 2020 22:48

Heeft Trump Covid-19 opgelopen? Ba soekoe, ba vinie, ba tjarie. Eigen schuld dikke . . . sufferd. Stel dat je een ernstige verwonding hebt opgelopen dan laat je een ambulance komen of je laat jou wond op de Eerste Hulp van een ziekenhuis behandelen. Als je Donald Trump of Bolsonaro heet dat zeg je “niks aan de hand mensen”. “Ik knijp de wond wel dicht, dan houdt het bloeden op en dan denk ik dat alles weer snel oke is”. Deze criminele dommerds brengen miljoenen mensen in gevaar door hun onverantwoordelijke gedrag. Je ziet dat jonge mensen zich gedragen alsof… Lees verder »

Kwan
zondag 4 oktober 2020 22:53

Maar onverantwoord gedrag verwacht je niet van oude mannen als Trump of Bolsonaro. Beide figuren hebben het qua financiën en luxe heel breed. Dus kan het ze ook niet schelen dat gewone burgers nu bij bosjes dood gaan. Met oogkleppen op willen ze met alle geweld hun onuitvoerbare plannen door drukken. Trump blijft middels verklaringen van zijn persoonlijke arts liegen dat hij niets mankeert. Mijn god. Hoe achterlijk kan een mens zijn. Door overschatting, arrogantie, een god complex loop je Covid-19 op, maar doet toch alsof er niets aan de hand is. De VS heeft knappe dingen gedaan op ict,… Lees verder »

Sieske
zondag 4 oktober 2020 23:50

Als trump het overleefd dan kan een ieder het overleven

Carlos
maandag 5 oktober 2020 16:18

@Sieske

Ik citeer Sieske
“Als trump het overleefd dan kan een ieder het overleven”

Als de duizenden aan Covid-19 overleden Amerikanen ook de geweldig klinkende medicijnen en medische behandeling hadden ontvangen die Trump nu ontvangt, dan hadden ze ook een eerlijke kans om in leven te blijven.
En als ze tijdens hun behandeling ook van hun arts een rondje om het ziekenhuis mochten rijden dan was hun genezing zeker helemaal verzekerd???
Mother of God!!! Hoe dom ben je als je voor iemand gaat juichen en bidden, terwijl die persoon niks om jou veiligheid en van jou familie geeft.

Laatst bewerkt op 18 dagen geleden door Carlos
LIDA
maandag 5 oktober 2020 17:09

Hij heeft de beste medicijnem gehad de wereld is oneerlijk verdeeld. De rijkste der wereld bepalen de wereld.Advertentie

Buitenland

Dreigende olieramp voor Zuid-Amerika

Geplaatst

op

20201022 041930

Tussen Venezuela en Trinidad dobbert al een jaar of twee in de golf van Paria een half gekantelde Venezuelaanse olietanker, (de Nabarima) die op zinken lijkt te staan. De Burger Defensie Commissie (CDC)van Guyana werkt samen met de Caribische Crisis Rampen Management Autoriteit om de olietanker nauw in het oog te houden

De CDC  laat weten dat een olielek effect kan hebben op vele landen in het het westelijk halfrond. Als het nodig is zal Guyana’s ‘Nationale Onvoorziene Olielek Plan’ geactiveerd worden. Het comité zal de taak krijgen onderzoek te doen naar en analyses te maken van de situatie alsook met de broodnodige acties klaar te staan om elk verkeerd effect op Guyana te keren.

Trinidad and Tobago hebben een onderzoeksteam gestuurd naar de omgeving van de gekantelde olietanker. De regering van Trinidad wil informatie van Venezuela over de tanker die naar verluidt 1.3 miljoen barrels olie in zijn tank heeft. Het weglekken van de olie zal een milieuramp veroorzaken in één van de meest bio-diverse regio ‘s van de wereld waar ook Suriname toe behoort.–  culturu.com

Lees verder

Buitenland

Guyanese bedrijven krijgen financiering van agentschappen VS

Geplaatst

op

President Ali 2

Guyanese bedrijven krijgen US$ 200 miljard van verschillende agentschappen in de Verenigde Staten (VS). In de komende jaren verwacht Guyana een goede ontwikkeling zeker op het gebied van olie. Een brug tussen Suriname en Guyana is een van de zaken die opgepakt zal worden. Hiernaast zal er ook ontwikkeling worden gebracht in een diepzeehaven en een nieuwe Demerara- havenbrug over de Demerara rivier. Het land gelooft in vaste inkomsten die zullen voortvloeien uit de olie en gassector van Guyana.

Het land is momenteel bezig hard te werken aan een betere ontwikkeling. Ook heeft de VS een vertegenwoordiging van personen van zeg agentschappen gestuurd voor gesprekken met het land. De ontmoeting is gepland voor morgen, waarbij de zes agentschappen de locale Private Commission zullen ontmoeten. De delegatie zal bestaan uit; Department of Treasury, de Export- Import Bank of the United States, de US International Development Finance Corporation, het Department of State, het Department of National Security en het Department of Homeland Security.

Naast de ontmoeting met de Private Sector Commission en andere commerciële belanghebbenden zal de delegatie ook Guyana’s president Irfaan Ali ontmoeten. Het zal een tweedaagse bezoek zijn.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen