Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Trump houdt voor het eerst openbare bijeenkomst na coronabesmetting

Geplaatst

op

President Trump Recuperates Amid Questions About His Health And Campaign

Sinds zijn Coronabesmetting, heeft de Amerikaanse president Donald Trump voor het eerst een grote openbare bijeenkomst gehouden. Vanaf een balkon heeft hij zijn aanhangers toegesproken.

Er is nog steeds onduidelijkheid over de gezondheidstoestand van de Amerikaanse president. Volgens een woordvoerder voelt Trump zich geweldig. Hij is maandag uit het ziekenhuis ontslagen.

Voor de bijeenkomst heeft Trump naar verluidt meer dan 2000 uitnodigingen laten versturen. Dit is in strijd met de coronaregels van het land, mocht dit op waarheid berusten. Verder is aangegeven dat de temperatuur van personen in het publiek werd gecontroleerd. Ook moesten alle mondkapjes op.

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Buitenland

Suriname viert Srefidensi ook met Guyanese president Ali

Geplaatst

op

De viering van 45 jaar staatkundig onafhankelijkheid in Suriname zal met enkele hoge gasten worden gevierd. Ook de Guyanese president Ifraan Ali is uitgenodigd. Intussen zijn de eerste buitenlandse gasten al aangekomen in Suriname.

Tijdens het bezoek van de Guyanese president, zullen beide landen samenwerkingsovereenkomsten tekenen. Ook zullen enkele ambassadeurs hun geloofsbrieven aanbieden aan de Surinaamse president.

Op het Onafhankelijkheidsplein zullen op woensdag 25 november festiviteiten gehouden worden. Deze zullen plaatsvinden onder strenge protocollen. Op zo een manier zal er rekening gehouden worden met Covid-19.

Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Samenwerking Suriname en Thailand moet het initiëren en uitvoeren van projecten bevorderen

Geplaatst

op

Thailand Suriname

De samenwerking tussen Suriname en Thailand moet het initiëren en uitvoeren van projecten bevorderen. Dit heeft de ambassadeur van het koninkrijk Thailand, Manitkul Nitivadee vandaag gezegd.

Zij heeft eerder vandaag in het presidentieel paleis haar geloofsbrieven aangeboden aan president Chandrikapersad Santokhi. Volgens de ambassadeur is de relatie tussen Thailand en Suriname tot op dit moment goed.

Al meer dan 30 jaar hebben beide landen diplomatieke banden met elkaar. “Suriname heeft enorme potentie”, zegt Nitivadee. Gezien de potentie die Suriname heeft in het Caribisch gebied kijkt de diplomaat uit naar een vruchtbare samenwerking met Suriname.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen