Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Topfavoriet bokser Joshua verliest onverwachts wereldtitel en lijdt 1e nederlaag in carrière

Geplaatst

op

door

Bokser Anthony Joshua is zijn wereldtitels in het zwaargewicht kwijtgeraakt. De Brit leed zaterdag (lokale tijd) in New York tegen de Amerikaan Andy Ruiz zijn eerste nederlaag uit zijn carrière.

De 29-jarige Ruiz versloeg de even oude Joshua met een technische knock-out. Ze maakten er een spannend gevecht van in het Madison Square Garden.

Bokser Andy Ruiz wint verassend de wereldtitel

Joshua en Ruiz sloegen elkaar meerdere keren tegen het canvas. In de zevende ronde ging de titelverdediger opnieuw naar de grond, waarna de scheidsrechter de wedstrijd beëindigde.

Door het verlies raakt hij zijn wereldtitels van de profbonden WBA, IBF, WBO en IBO kwijt aan Ruiz. Hij leed zijn eerste nederlaag in 23 gevechten. Daarvan won de olympisch kampioen van 2012 er 21 op knock-out.

Zie hieronder de Highlights van het gevecht.

Bokser Anthony Joshua verliest onverwachts de wereldtitel

Bron: Nu

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Jongen (16) overlijdt na aanrijding beschonken agent

Geplaatst

op

door

In de Franse Stad Lens reed een agent  tegen de richting in in het centrum. Hij schepte een jongen van 16 op een scooter. Die overleed later in het ziekenhuis

De 30-jarige bestuurder was niet aan het werk. De jongen is vandaag overleden aan zijn verwondingen.

“Het lijkt erop dat hij de scooterbestuurder niet gezien heeft en verleende geen voorrang”, zegt het parket van Auxerre.

 Hij had iets meer dan 1,1 g in zijn bloed ten tijde van het ongeval. 

Lees verder

Buitenland

Nederlander dood door val van klif op Mallorca

Geplaatst

op

door

Een Nederlandse man van ongeveer 60 jaar oud is op het Spaanse toeristeneiland Mallorca om het leven gekomen doordat hij 20 meter omlaag viel op een klif. 

De Spaanse krant Diario de Mallorca meldde dat de man op een reling van een vakantiehuis bij het strand van Cala Vinyes leunde. Die reling begaf het door onbekende oorzaak, waardoor de man omlaag viel.

Het incident gebeurde omstreeks 17.00 uur. Hulpdiensten troffen de man bewusteloos aan. Bij het slachtoffer werd een hartstilstand geconstateerd en gedurende enkele minuten werd tevergeefs geprobeerd de man te reanimeren. 

De politie doet onderzoek naar de staat van de vakantiewoning die de Nederlander had gehuurd. De aanwezige familieleden van de man worden inmiddels bijgestaan door enkele psychologen. 

Lees verder

Meest gelezen

X