donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
0
(0)

Toeschouwers namen musical The Bodyguard over in Manchester

lees ook ...

Na maanden weer steun aan Oekraïne

Cruciale steun van 61 miljard dollar werd goedgekeurd door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden na maanden. Deze steun was noodzakelijk. Zelensky de president van Oekraïne verzekert dat uitblijven ...

Kort geleden moesten autoriteiten de musical The Bodyguard in Manchester, Engeland gebaseerd op de gelijknamige film met Whitney Houston en Kevin Costner stopzetten, omdat toeschouwers te enthousiast werden volgens BBC. De beveiliging moest optreden tegen twee vrouwen die luid bleven doorzingen, ondanks waarschuwingen.

Tijdens het zingen van de hit I Will Always Love You  door de hoofdrolspeelster Melody Thornton besloten enkelen uit het publiek haar ongevraagd luidkeels te assisteren. Hun song klonk heel storend, en hoorde duidelijk niet bij het programma. Uiteindelijk werden de zaallichten uitgemaakt, om hun te doen zwijgen.

Het publiek werd aan het begin verzocht om niet mee te zingen. “Ik heb er hard voor gevochten, dit voelt verschrikkelijk”, zegt voormalig Pussycat Doll, Melody Thornton met een ontevreden gevoel. Ook acteur Ayden Callaghan uitte zijn ongenoegen. “We wilden doorgaan, maar het werd een te groot incident.” De musical kon niet helemaal worden afgerond, omdat men genoodzaakt was om het geheel eerder af te sluiten.

Oorspronkelijk is The Bodyguard een film uit 1992, die in Nederland was te zien in 2015 en 2017. Ook dit jaar kwam het terug.

Bron foto: ATG Tickets

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandToeschouwers namen musical The Bodyguard over in Manchester