maandag 5 juni 2023
25.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Toeschouwers namen musical The Bodyguard over in Manchester

lees ook ...

Canada neemt waarschuwing tegen sigaret een stap verder

Canada heeft besloten om het bewustzijn van ‘poison in every puff’ dichter bij de rokers te brengen, en heeft als eerste land ter wereld besloten om losse sigaretten en andere tabaksproducten te voorz...

Kort geleden moesten autoriteiten de musical The Bodyguard in Manchester, Engeland gebaseerd op de gelijknamige film met Whitney Houston en Kevin Costner stopzetten, omdat toeschouwers te enthousiast werden volgens BBC. De beveiliging moest optreden tegen twee vrouwen die luid bleven doorzingen, ondanks waarschuwingen.

Tijdens het zingen van de hit I Will Always Love You  door de hoofdrolspeelster Melody Thornton besloten enkelen uit het publiek haar ongevraagd luidkeels te assisteren. Hun song klonk heel storend, en hoorde duidelijk niet bij het programma. Uiteindelijk werden de zaallichten uitgemaakt, om hun te doen zwijgen.

Het publiek werd aan het begin verzocht om niet mee te zingen. “Ik heb er hard voor gevochten, dit voelt verschrikkelijk”, zegt voormalig Pussycat Doll, Melody Thornton met een ontevreden gevoel. Ook acteur Ayden Callaghan uitte zijn ongenoegen. “We wilden doorgaan, maar het werd een te groot incident.” De musical kon niet helemaal worden afgerond, omdat men genoodzaakt was om het geheel eerder af te sluiten.

Oorspronkelijk is The Bodyguard een film uit 1992, die in Nederland was te zien in 2015 en 2017. Ook dit jaar kwam het terug.

Bron foto: ATG Tickets

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandToeschouwers namen musical The Bodyguard over in Manchester