zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse ambassade trakteert Guyanees Kinderhuis

lees ook ...

De Surinaamse Ambassade in Georgetown, Guyana heeft in verband met de 45ste verjaardag van de Staat Suriname, de kinderen van ‘Bless the Children Home’ getrakteerd. De ambassade heeft ook ontsmettingsproducten gedoneerd aan het tehuis in het kader van het helpen bestrijden van het Covid-19 virus. Deze activiteit is gerealiseerd door bijdragen van sponsors.

Aan de kinderen van het tehuis is op een feestelijke, luchtige en interactieve manier informatie verschaft over ons land Suriname, deelt tijdelijk Zaakgelastigde Liselle Blankendal mee, waarbij de kleuren en de betekenis van de vlag door Gevencio Doorson, een jonge Surinamer, werd uitgelegd.

Suriname heeft op 25 november 2020 ook 45 jaar diplomatieke betrekkingen met de Coöperatieve Republiek Guyana herdacht. De relatie tussen beide landen is gebaseerd op goed nabuurschap en langdurige vriendschappelijke banden. Deze relatie wordt nu nieuw leven geblazen door een Strategisch Dialoog en Samenwerkingsplatform (SDCP) dat is ingesteld door President Santokhi en President Ali en ook door beide Staatshoofden ingevuld en gemonitord zal worden. De launch van de SDCP vond plaats tijdens het bezoek van President Ali aan Suriname in verband met 45 jaar Srefidensi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandSurinaamse ambassade trakteert Guyanees Kinderhuis