Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Portugal sterker dan Oranje

Geplaatst

op

door

Het Nederlands elftal heeft verloren in de finale van de Nations League Finals. Oranje was niet in staat om de Portugezen te verschalken. Portugal verdedigde ijzersterk en met man en macht. Daar kon Oranje niet doorheen voetballen. Oranje bleef tot in de laatste minuten knokken voor een doelpunt, maar wisten het nivo zoals ze speelden tegen Engeland niet te halen.

Portugal kreeg aan de andere kant de beste kansen en verdiende de zege eigenlijk ook het meest. Pas na een uur spelen viel het doelpunt in de wedstrijd. Gonçalo Guedes schoot raak, met een mooi schot op doel.

Het enige doelpunt van de wedstrijd was voldoende voor Portugal om voor t eerst de NationsLeague te winnen.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Mark

jammer jammer jammer.. ze zijn toch ver gekomen. wanneer gaat nl weer prijzen pakken… want als het nu niet lukt met zo een selectie dan weet ik het ook niet meer want je zag dat Ronaldo de beste speler ter wereld geen kans maakte bij deze achterhoede.

een goed spits heeft nl nog nodig.Advertentie

Buitenland

Seedorf en Kluivert winnen met Kameroen

Geplaatst

op

door

Bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert hebben met Kameroen de eerste groepswedstrijd bij de Afrika Cup in Egypte gewonnen. De titelhouder versloeg Guinee-Bissau met 2-0.

In het doel van Kameroen kreeg Andre Onana niet zoveel te doen. Hoewel hij wel betrokken was bij twee riscico’s acties. In de 37e minuut zat hij, zonder gevolgen, naast een hoge voorzet en kort na de rust ging hij, opnieuw zonder averij, bij het uitverdedigen in de fout. In de 73e minuut zag Onana een kopbal van Piqueti op de paal belanden.

Kameroen speelt zaterdag in de tweede poulewedstrijd tegen Ghana. Benin is de derde tegenstander.

Patrick Kluivert (L) en Clarence Seedorf (R)

Lees verder

Buitenland

Vanaf 2 augustus nieuwe vliegroute voor Caribbean Airlines

Geplaatst

op

door

Caribbean Airlines vliegt vanaf 2 augustus 2019 tussen Curaçao en Trinidad. Twee keer per week zal de nieuwe lijndienst uitgevoerd worden. Op de maandag en de dinsdag kunnen passagiers vluchten verwachten. Op deze zelfde route is Surinam Airways actief.

Voor Curaçao zal deze route uitstekende verbindingen bezorgen met Barbados, Grenada, Guyana en New York, schrijft de Curaçao Hotel & Tourism Association (CHATA).

Welke vliegtuigtype ingezet zal worden is nog niet bekend.

Lees verder

Meest gelezen

X