Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

OPEC: olieproductie voorlopig laag

Geplaatst

op

door

Het oliekartel koos voor een verlenging van negen maanden in plaats van zes maanden om de volgende bijeenkomst niet samen te laten vallen met het einde van de productieverlaging. De olielanden komen naar verwachting in december weer bij elkaar.

De olieproductie zal voorlopig laag blijven. Dit geeft de oliekartel OPEC aan op maandag 8 juli 2019. Er is besloten om de olieproductie laag te houden tot maart 2020.

De olielanden reageren met deze productieverlaging op de hernieuwde druk op de olieprijzen als gevolg van de oplopende Amerikaanse olievoorraden en afzwakkende economische groei in de wereld.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Felix

als we maar minder bij de pomp hoeven te betalen. de laatste keren is benzine alleen maar duurder geworden. laat het nu zakken. electriche autos zijn ook zo duur .Advertentie

Buitenland

Autorijden vanaf nu onmogelijk voor Whoopi

Geplaatst

op

door

Actrice Whoopi Goldberg mag niet meer zelf autorijden. Haarzicht is te slecht om veilig achter het stuur te stappen, zegt ze in haartalkshow The View.

De actrice heeft een chauffeur die haar rondrijdt. “Mensenworden nerveus als ik rij omdat ik niet goed kan zien,” laat de Ghost-actrice weten.

Goldberg maakte eerdergezondheidsproblemen bekend: een longinfectie werd haar bijna fataal. Daarbijhad ze ook een bloedvergiftiging.

WhoopiGoldberg presenteert The View sinds 2007. Tijdens haarziekte was ze een tijdje niet te zien bij haar talkshow, waardoor meerderekijkers ongerust werden. Whoopi nam hun zorgen weg met een videoboodschapwaarin ze iedereen bedankt voor de beterschapswensen. “Zelfs mensen dieniet zo’n grote fan van mij zijn hebben aardige dingen gezegd.”ffffffffff

Lees verder

Buitenland

Simona Halep verslaat Serena Williams in Wimbledon finale

Geplaatst

op

door

De Roemeense Simona Halep heeft zaterdag de finale van Wimbledon gewonnen. Binnen een uur wist de finaledebutant van de Londense grandslam in twee sets te winnen van topfavoriet Serena Williams: 6-2, 6-2. 

Halep begon sterk en wist na 25 minuten eerste set met 6-2 te winnen. De tweede set gingen de finalisten eerst gelijk op, maar Halep bleek toch oppermachtig: 6-2. Williams speelde erg slordig en maakte 25 onnodige fouten. 

„Het was de beste wedstrijd die ik ooit heb gespeeld. Ik heb hard gewerkt om dit te bereiken. Ik voel me geweldig”, reageerde Halep kort na de wedstrijd.

De Roemeense Halep had de statistieken tegen: ze speelde tien keer eerder tegen Williams en wist slechts een keer te winnen. Vorig jaar won Halep op Roland Garros haar eerste grandslamtoernooi. De 37-jarige Amerikaanse tennisster speelde haar elfde Wimbledon-finale. Zeven keer pakte ze de titel. 

AD

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X