zaterdag 2 maart 2024
31 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Noodlottig incident: geweld op middelbare school in St. Leon-Rot

lees ook ...

NS vermindert dienstregeling tussen Breda en Amsterdam

De NS heeft besloten om toch met minder treinen te rijden op het hogesnelheidslijntraject tussen Breda en Amsterdam, ondanks eerdere toezeggingen van staatssecretaris Heijnen (Infrastructuur) dat dit ...

Op een middelbare school in St. Leon-Rot, Duitsland, heeft zich een tragisch incident voorgedaan waarbij een leerling om het leven is gekomen als gevolg van geweld. De vermoedelijke dader, eveneens een leerling, heeft aanvankelijk de school ontvlucht.

Ongeveer 2,5 uur later is hij door de politie van Mannheim gearresteerd. Beide betrokkenen, zowel het slachtoffer als de vermoedelijke dader, zijn volgens de politie 18 jaar oud. De autoriteiten vermoeden dat het incident verband houdt met persoonlijke relaties.

Na het incident is de school geëvacueerd. De zeshonderd leerlingen zijn elders in de buurt opgevangen en door hun ouders opgehaald. Ondertussen hebben zwaarbewapende politieagenten de school doorzocht, terwijl buiten ambulances, brandweerlieden, traumapsychologen en een grote politiemacht standby stonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandNoodlottig incident: geweld op middelbare school in St. Leon-Rot