zaterdag 2 maart 2024
31 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe ontkenningen en verweren van Trump in seksueel misbruikszaak

lees ook ...

Nachtelijke werkzaamheden verstoren treinverkeer rond Schiph...

De komende twee weken zal het treinverkeer rond Schiphol aanzienlijk worden beïnvloed vanwege werkzaamheden die vannacht zijn gestart en tot en met vrijdag 8 maart zullen duren, zo meldt ProRail. Gedu...

De voormalige Amerikaanse president Trump heeft opnieuw beschuldigingen van seksueel misbruik verworpen tijdens een rechtbankzitting in New York. Hij verdedigde zich tegen beschuldigingen van smaad en misbruik door columniste E. Jean Carroll.

Carroll beschuldigt Trump ervan haar halverwege de jaren negentig in een pashokje van een luxe warenhuis te hebben verkracht. In oktober 2022 ontkende hij schuld in een verklaring. Vandaag bevestigde hij in de getuigenbank volmondig achter die verklaring te staan.

Op de vraag van een van Trumps eigen advocaten of hij dacht dat de beschuldigingen van Carroll vals waren, antwoordde de voormalige president bevestigend. “Ja, dat vond ik. Ze deed een uitspraak die ik als een valse beschuldiging zag, totaal onwaar.”

Na dit antwoord waren er geen verdere vragen van de advocaten van Trump. De voormalige president heeft ongeveer vier minuten in de getuigenbank gezeten. Morgen zullen beide partijen hun slotpleidooien presenteren in deze civiele zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandNieuwe ontkenningen en verweren van Trump in seksueel misbruikszaak