woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuw tragisch ongeluk op treinstation Gare du Nord in Parijs

lees ook ...

Bij het treinstation Gare du Nord in Parijs is gisteravond een tragisch ongeval gebeurd waarbij een man om het leven kwam nadat hij op het dak van een stilstaande trein was geklommen. De man werd geëlektrocuteerd door de bovenleiding. De trein stond gereed voor vertrek naar Londen de volgende ochtend. Volgens de Franse politie betrof het slachtoffer een migrant.

Het ongeluk werd vastgelegd door bewakingscamera’s. Op de beelden is te zien hoe de man van het perron afstapt en meerdere sporen oversteekt richting de stilstaande Eurostar. Nadat hij op de trein klom, kreeg hij een schok.

Hoewel hulpdiensten snel ter plaatse waren, konden ze niet voorkomen dat de man ter plekke aan zijn verwondingen overleed. De politie heeft nog geen identiteit van de man vastgesteld en heeft een onderzoek ingesteld naar het incident.

Dit is helaas niet de eerste keer dat een dergelijk tragisch ongeval heeft plaatsgevonden. In 2017 deed zich een vergelijkbare situatie voor, waarbij ook iemand om het leven kwam. Twee jaar eerder overleefde iemand een soortgelijk incident wel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandNieuw tragisch ongeluk op treinstation Gare du Nord in Parijs