Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

NBA teams nemen afstand van het woord “owner”

Geplaatst

op

door

NBA teams willen af van de term “owner” . Volgens Common (acteur & en voormalig rapper) is dit een actie in de goede richting. Hij geeft aan dat de term “owner” bij hem, altijd een vervelend gevoel gaf.

Meerdere NBA teams en zelf de NBA divisie kantoor, hebben een naam wijziging doorgevoerd, titels als “Managing Partner” of “Chairman” is passender dan de term “owner”. De titel “owner” heeft een racistische lading, vooral in een competitie waar er voornamelijk donkere spelers actief zijn.

Common geeft aan heel blij te zijn met deze ontwikkeling. De titel “owner” is voor hem een onjuiste benaming en voelt niet goed aan. De geschiedenis welke donkere mensen hebben meegemaakt in Amerika, is er duidelijk niet over deze geschiedenis nagedacht om het woordje “owner” te gebruiken.

Tot slot geeft hij aan; “Niemand bezit ons”, deze NBA spelers zijn professionals.”

Common (Lonnie Rashid Lynn Jr)

http://www.tmz.com/videos/0_jseov2eb

Bron: TMZ

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Seedorf en Kluivert winnen met Kameroen

Geplaatst

op

door

Bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert hebben met Kameroen de eerste groepswedstrijd bij de Afrika Cup in Egypte gewonnen. De titelhouder versloeg Guinee-Bissau met 2-0.

In het doel van Kameroen kreeg Andre Onana niet zoveel te doen. Hoewel hij wel betrokken was bij twee riscico’s acties. In de 37e minuut zat hij, zonder gevolgen, naast een hoge voorzet en kort na de rust ging hij, opnieuw zonder averij, bij het uitverdedigen in de fout. In de 73e minuut zag Onana een kopbal van Piqueti op de paal belanden.

Kameroen speelt zaterdag in de tweede poulewedstrijd tegen Ghana. Benin is de derde tegenstander.

Patrick Kluivert (L) en Clarence Seedorf (R)

Lees verder

Buitenland

Vanaf 2 augustus nieuwe vliegroute voor Caribbean Airlines

Geplaatst

op

door

Caribbean Airlines vliegt vanaf 2 augustus 2019 tussen Curaçao en Trinidad. Twee keer per week zal de nieuwe lijndienst uitgevoerd worden. Op de maandag en de dinsdag kunnen passagiers vluchten verwachten. Op deze zelfde route is Surinam Airways actief.

Voor Curaçao zal deze route uitstekende verbindingen bezorgen met Barbados, Grenada, Guyana en New York, schrijft de Curaçao Hotel & Tourism Association (CHATA).

Welke vliegtuigtype ingezet zal worden is nog niet bekend.

Lees verder

Meest gelezen

X