Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Mogelijk over vier weken coronavaccin in de VS

Geplaatst

op

To5mvyuvejdzhem56ls7q2sgui

Over vier weken beschikken de Verenigde Staten (VS) over een coronavaccin. Dit heeft de Amerikaanse president Donald Trump gisteren bekend gemaakt. Het is mogelijk snel klaar en zal gedistribueerd worden. Tijdens een bijeenkomst met burgers van Philadelphia is deze mededeling gedaan.

Alhoewel de topadviseur van Trump aangeeft dat het onwaarschijnlijk is dat deze vaccin al in oktober klaar zal zijn. gevreesd wordt dat het een langere duur kan hebben. Volgens medische experts kan het wel al in november of december klaar zal zijn. Een van de zwaarst getroffen landen in de wereld is de VS. Het longvirus in de VS heeft aan 195.000 mensen het leven gekost.- Culturu.com

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Karin
woensdag 16 september 2020 23:16

Geloofd hij zijn eigen leugens. Deskundigen hebben het over op zn vroegst eind van dit jaar december of begin januari. 2021.deze man roept zomaar iets of Twitter maar i het rond.

Fillip
donderdag 17 september 2020 21:34

Verkiezingstunt!!
Trump roept vaker domme dingen.
Vaak zijn z’n uitlatingen op niets gebaseerd. Hij hangt de grote alwetende deskundige uit op elk gebied, ook al heeft hij er nooit voor gestudeerd. Hij gelooft in zijn eigen leugens. En niemand van zijn staf durft hem tegen te spreken. En als zijn verzinsels na enige tijd niet uitkomen is hij zogenaamd erg verbaasd, en lanceert direct daarna de volgende gefantaseerde onzin. Let maar op.
Trump beloofd allerlei fantastische ongelooflijke mooie dingen maar als het erop aankomt dan is het eindresultaat gewoon verpakte hondenpoep.

Percy
vrijdag 18 september 2020 09:20

Hij probeert weer wat te roepen.
Niemand geloofd hem meer, en wat hij roept kan morgen weer anders uit zijn mond komen.
De President van Amerika is wel een heel goede zakenman maar als president is hij toch een stuk minder.
Meer een straat vechter die graag in het middelpunt staat.
Maar hij heeft ook best wel veel goede dingen gedaan, want ondanks de Corona heeft hij toch de werkeloosheid naar beneden weten te brengen.
Dus een heel goede zaken man is hij zeker, en hij rund Amerika ook als een bedrijf met vele filialen.Advertentie

Buitenland

Carnaval Rio voor onbepaalde tijd uitgesteld

Geplaatst

op

Media Xl 106925

De in Rio de Janeiro gehouden jaarlijkse carnavalsoptocht zal worden uitgesteld voor een onbepaalde tijd. Elk jaar trekken miljoenen bezoekers naar Rio om dit festijn mee te maken. Zonder vaccin is het moeilijk om dit evenement voortgang te laten vinden. Sambascholen hebben eerder hiervoor gewaarschuwd.

Een van de zwaarst getroffen landen door de coronapandemie in het Caribisch gebied is Brazilië.  In totaal heeft het land 4,6 miljoen infecties genoteerd en het aantal geregistreerde doden is gesteld op 139.000.

Het toerisme van Brazilië ongeveer 8% van het BBP van het land beslaat. Dagelijks registreert Brazilië tienduizenden coronabesmettingen. Het is tot op dit moment nog niet duidelijk wanneer dit evenement gehouden zal worden.

Culturu.com

Lees verder

Buitenland

300 miljoen doses coronavaccin voor Nederland ligt stil

Geplaatst

op

Vaccine 5074670 340

De 300 miljoen doses aan coronavaccin die Nederland ondertussen al heeft ingekocht ligt vooralsnog stil. De stillegging heeft te maken met de proeven die gedaan zijn met de Oxfordvaccin in de Verenigde Staten (VS). Ruim twee weken geleden is een zeldzame ruggenmergontsteking ontdekt bij een proefpersoon.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) wil zich hierover niet uitlaten. De potentiele coronavaccins zullen extra op veiligheid worden getest zegt het EMA. De ontwikkeling geschied volgens het Geneesmiddelenbureau op hoge snelheid. Gesteld wordt dat de vertraging die de ruggenmergontsteking met zich mee brengt geen oorzaak is van het voorlopig stil houden van het vaccin.

In de VS is de tegenslag heel erg hoog. Er is aangegeven dat de marktaanvraag pas door AstraZeneca kan worden ingediend, wanneer voldoende proefpersonen het virus hebben opgelopen en er een betrouwbare oordeel geveld kan worden.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen