Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Mike Tyson: ‘Boksen hielp me voorkomen om op mensen te schieten’

Geplaatst

op

door

Mike Tyson, 1 van de beste boksers ooit, had door een moeilijke jeugd makkelijk op tijdelijk op het slechte pad kunnen raken. In een interview met Good Morning Britain gaf de Amerikaan toe dat het New Yorkse gangsterleven niet onbekend voor hem was.
In het openhartige interview geeft Tyson weer hoe hij opgroeide in de bendecultuur van New York in de jaren ’70 en de vroege jaren ’80. Schieten op mensen was daarbij geen uitzondering. Gelukkig kon het boksen hem van het slechte pad af houden.

Mike Tyson

Gelukkig kon ik boksen
“Ik geloofde eerst niet dat er hoop was op een beter leven in mijn jeugdjaren. Maar ik heb me kunnen optrekken aan het boksen. Anders liep ik nu nog rond met de drang om op mensen te schieten, want mensenlevens konden mij niets schelen”, aldus Tyson.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Zeker 17 doden bij aanslag op hotel in Somalische hoofdstad

Geplaatst

op

door

In de Somalische hoofdstad Mogadishu zijn, bij een bomaanslag nabij een hotel, 28 mensen gewond geraakt en tenminste 17 mensen om het leven gekomen. De aan Al Qaeda gelieerde islamitische terreurgroep Al Shabaab heeft de aanslag opgeëist.

Twaalf gewonden liggen nog in kritieke toestand in het ziekenhuis, liet de directeur van het Madina-ziekenhuis weten.

Het hotel waarbij de aanslag plaatsvond, ligt in de buurt van de internationale luchthaven van Mogadishu. Volgens een getuige ging de bom af bij een checkpoint op de weg die naar het vliegveld leidt.

Ongeveer twee weken geleden pleegde Al Shabaab ook een aanslag op een hotel. Een persoon blies zich toen op in een auto bij het hotel, waarna gewapende mannen het pand bestormden. Bij de aanslag vielen 26 doden en raakten 56 anderen gewond.

Lees verder

Buitenland

Opnieuw toeristes verkracht op Mallorca

Geplaatst

op

door

Vakantie-eiland Mallorca is wederom opgeschrikt door brute verkrachtingen.

Volgens de Diario de Mallorca hebben twee vrouwen onafhankelijk van elkaar aangifte gedaan bij de politie. De slachtoffers zijn onderzocht in een ziekenhuis.

De verkrachtingen vonden plaats op Playa de Palma in de buurt van S’Arenal. De vrouwen zouden buitenlandse toeristen zijn, onder wie een Duitse van 20 jaar oud. Een van de verdachten zou Spaans spreken. De slachtoffers werden verkracht en mishandeld.

Begin juli verkrachtten twee jonge Duitsers een landgenote van 18 jaar oud op een hotelkamer op Mallorca. De daders zitten nog vast. De vader van het meisje zei tegen de Duitse krant Bild dat hij een getraumatiseerde dochter heeft thuisgekregen. „Ze kijkt alleen nog maar uit het raam en slaapt nauwelijks.” Het meisje is in therapie.

Lees verder

Meest gelezen

X