zaterdag 2 maart 2024
31 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Meerdere gewonden bij mogelijke zuuraanval in Londen

lees ook ...

Rechtbank legt levenslang op aan Taghi en medeverdachten in ...

Ridouan Taghi is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf door de rechtbank in Amsterdam, als onderdeel van het veelbesproken Marengo-proces. Naast Taghi kregen nog twee medeverdachten, Saïd R....

Gisteravond raakten acht mensen gewond bij een mogelijke zuuraanval in Londen, waaronder een moeder, haar twee dochters en drie politieagenten. De politie is nog steeds op zoek naar de dader.

Volgens berichten van Sky News werd een “bijtende stof” op de moeder en haar kinderen gegooid terwijl ze in een auto zaten in de wijk Clapham Common. Het gezin liep verwondingen op, evenals de politieagenten en twee omstanders die te hulp schoten.

Een ooggetuige vertelde aan de BBC dat hij de moeder hoorde schreeuwen om hulp en zei: “Ik kan niets zien, ik kan niets zien.” Een ander stel dat in de buurt woont, meldde dat ze zagen hoe een man een meisje uit de auto haalde en haar op de grond sloeg.

De politie lanceerde een zoekactie met een helikopter, maar slaagde er niet in de dader te vinden. Vijf van de acht gewonden moesten naar een traumacentrum worden gebracht vanwege ernstige verwondingen. De drie politieagenten liepen lichte verwondingen op. De huidige toestand van de moeder en haar twee kinderen is niet bekendgemaakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandMeerdere gewonden bij mogelijke zuuraanval in Londen