Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Man uit Michigan wint voor de tweede keer $ 4 miljoen

Geplaatst

op

Wanneer de meesten er niet in slagen om $ 20 terug te krijgen op een kraslot, loopt een man uit Michigan weg met $ 4 miljoen … tot twee keren toe!!

”Je denkt niet dat je één keer miljoenen zult winnen, en je denkt zeker nooit dat het tot twee keren toe zal gebeuren’, zei Mark Clark, uit South Rockwood, Michigan, na zijn laatste overwinning deze maand. ‘Het is moeilijk onder woorden te brengen wat ik precies voel.”

Clark is 50. Zijn geluksverhaal begint drie jaar geleden.

Destijds leverde hij brandstof aan een benzinestation in Hudson, Michigan. Hij kocht een instant loterijticket en krabde de streepjescode eraf. Het kaartje zei dat hij de receptionist moest zien – en dat deed hij ook. Terwijl de twee aan het praten waren, krabde die de rest van het kaartje en keek hem toen geschokt aan. Bleek dat hij $ 4 miljoen gewonnen gehad!

Kort daarna ging hij met pensioen.

Deze maand kocht Clark wederom een instant-gameticket en opnieuw won hij het bedrag van $ 4 miljoen.

“Ik heb het kaartje in de winkel weggekrast met een munt die mijn vader me ongeveer tien jaar geleden heeft gegeven”, zei hij volgens een uitgave van de Michigan Lottery.
“We zijn hem ongeveer een jaar geleden kwijtgeraakt na wat gezondheidsproblemen, en ik kan niet anders dan denken dat die geluksmunt me misschien heeft geholpen dit te winnen.”

Hij zegt dat hij terug zal gaan naar zijn oude rustige leven. Dat is zijn oude rustige leven van genieten van zijn pensioen en vissen.
“Mijn vader en ik visten altijd samen en hebben daar geweldige herinneringen aan, dus dit zal me helpen om te blijven vissen en te genieten van de tijd met mijn zoon en familie.”

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Wisk
zondag 28 juni 2020 13:48

Heel mooi.

Vanessa
zondag 28 juni 2020 14:29

Hij heeft een geluksvogel hij heeft een winti watra gewassen misschienAdvertentie

Buitenland

WHO meldt wereldwijde recordgroei van coronavirus

Geplaatst

op

Who 4984801 340

Het coronavirus kent een wereldwijde recordgroei. Dit heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gemeld. Er zijn 230.370 infecties gemeld binnen 24 uur. Uit medisch onderzoek is gebleken dat de grootste stijgingen uit de Verenigde Staten komen, gevolg door India, Brazilië en Zuid- Afrika.

In de VS alleen zijn er meer dan 135.000 doden gemeld, en een aantal van 3,3 miljoen geïnfecteerden. In Brazilië meer dan 72.000 doden en 1,9 miljoen geïnfecteerd. Eerder heeft de WHO een record aantal van 228.102 gevallen gemald op 10 juli in de maand juli. – Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Amitabh Bachchan, zoon en schoondochter Aishwarya Rai besmet met coronavirus

Geplaatst

op

Amitabh En Abhishek Bachchan. Foto Indian Express

De 77-jarige Bollywoodacteur Amitabh Bachchan is besmet met het coronavirus. Abhishek Bachchan, de 44-jarige zoon van de acteur, meldde zaterdag via Twitter dat hij net als zijn vader positief getest heeft op het coronavirus. Zowel vader als zoon zouden met milde symptomen zijn opgenomen in een ziekenhuis.

Ook de vrouw van Abhishek, de actrice en voormalig Miss World Aishwarya Rai (44), en haar negenjarige dochter zijn positief getest op het virus. Verschillende media hebben dit zondag gemeld. Het is niet duidelijk of moeder en dochter in het ziekenhuis zijn opgenomen.

De 77-jarige acteur roept iedereen die zich de afgelopen tien dagen in zijn nabijheid heeft bevonden op om zich te laten testen op het virus.

De 46-jarige Rai werd in 1994 uitgeroepen tot Miss World en is sindsdien te zien geweest in verschillende films.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen