donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
5
(1)

LG presenteert verticale monitor

lees ook ...

Canada neemt waarschuwing tegen sigaret een stap verder

Canada heeft besloten om het bewustzijn van ‘poison in every puff’ dichter bij de rokers te brengen, en heeft als eerste land ter wereld besloten om losse sigaretten en andere tabaksproducten te voorz...

Voorafgaand aan  de technologiebeurs CES in Las Vegas  heeft LG een nieuwe monitor gepresenteerd. Het is een DualUp met een ongewone beeldverhouding van 16:18. De CES is een beurs van de laatste innovaties op technisch gebied, en wordt van 3 tot 8 januari 2022 weer fysiek gehouden in Las Vegas.

De DualUp heeft een ongewone beeldverhouding van 16:18. Daarmee lijkt het alsof er twee schermen van 21, 5 inch op elkaar staan in plaats van naast elkaar. Het heeft volgens LG als voordeel, dat de kijker in een oogopslag meer kan zien dan op een gewone scherm. Ook bespaart de DualUp ruimte op werktafels.

Mensen, die gewoonlijk nekpijn krijgen van twee monitoren, zullen hiervan geen last meer hebben “Omdat mensen hun hoofd dan minder van links naar rechts hoeven te draaien”, verduidelijkt LG het gemak van deze LG vertical monitor.

Deze DualUp monitor  heeft een schermdiagonaal van 27,6 inch en een resolutie van 2.560 bij 2.880 pixels. Stereospeakers zijn erin verwerkt. Deze verticale scherm wordt geleverd met de Ergo Stand, een soort arm die aan bureaus vastgeklemd moet worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandLG presenteert verticale monitor