Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Kindermoordenaar schept op over daad op internet

Geplaatst

op

door

In Duitsland wordt een 19-jarige jongen ervan verdacht maandagavond een kind van 9 jaar te hebben vermoord. Een politiewoordvoerder heeft vandaag in de Duitse plaats Bochum bekend gemaakt dat de jongen met trots over de moord zat op te scheppen via een anoniem internetnetwerk.

De politie in Noord-Rijnland-Westfalen is door een gebruiker van het onder criminelen geliefde ‘darknet’ gealarmeerd, nadat deze niet nader omschreven opnames had gezien. De kindermoord is maandagavond in de kelder van een rijtjeshuis gepleegd in de gemeente Herne, ten noordwesten van Dortmund. De politie trof daar, vermoedelijk twee uur nadat de moord was gepleegd, het lijk van het kind aan.

De vermoedelijke dader is voortvluchtig en de politie heeft zijn foto verspreid.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
@kcawora

o jullie weten niet hoe gevaarlijk moordenaars zijn he wanneer gaan ouders beter op hun kinderen passen en het niet aan vreemden overlaten hun kinderen te schoolen wanneer ik hoop dat ze em pakken en hij levenslang krijgt nooit meer in de maatschappij hoe kan je een kind iets aandoen HOEAdvertentie

Buitenland

Zeker 17 doden bij aanslag op hotel in Somalische hoofdstad

Geplaatst

op

door

In de Somalische hoofdstad Mogadishu zijn, bij een bomaanslag nabij een hotel, 28 mensen gewond geraakt en tenminste 17 mensen om het leven gekomen. De aan Al Qaeda gelieerde islamitische terreurgroep Al Shabaab heeft de aanslag opgeëist.

Twaalf gewonden liggen nog in kritieke toestand in het ziekenhuis, liet de directeur van het Madina-ziekenhuis weten.

Het hotel waarbij de aanslag plaatsvond, ligt in de buurt van de internationale luchthaven van Mogadishu. Volgens een getuige ging de bom af bij een checkpoint op de weg die naar het vliegveld leidt.

Ongeveer twee weken geleden pleegde Al Shabaab ook een aanslag op een hotel. Een persoon blies zich toen op in een auto bij het hotel, waarna gewapende mannen het pand bestormden. Bij de aanslag vielen 26 doden en raakten 56 anderen gewond.

Lees verder

Buitenland

Opnieuw toeristes verkracht op Mallorca

Geplaatst

op

door

Vakantie-eiland Mallorca is wederom opgeschrikt door brute verkrachtingen.

Volgens de Diario de Mallorca hebben twee vrouwen onafhankelijk van elkaar aangifte gedaan bij de politie. De slachtoffers zijn onderzocht in een ziekenhuis.

De verkrachtingen vonden plaats op Playa de Palma in de buurt van S’Arenal. De vrouwen zouden buitenlandse toeristen zijn, onder wie een Duitse van 20 jaar oud. Een van de verdachten zou Spaans spreken. De slachtoffers werden verkracht en mishandeld.

Begin juli verkrachtten twee jonge Duitsers een landgenote van 18 jaar oud op een hotelkamer op Mallorca. De daders zitten nog vast. De vader van het meisje zei tegen de Duitse krant Bild dat hij een getraumatiseerde dochter heeft thuisgekregen. „Ze kijkt alleen nog maar uit het raam en slaapt nauwelijks.” Het meisje is in therapie.

Lees verder

Meest gelezen

X