Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Kindermoordenaar schept op over daad op internet

Geplaatst

op

In Duitsland wordt een 19-jarige jongen ervan verdacht maandagavond een kind van 9 jaar te hebben vermoord. Een politiewoordvoerder heeft vandaag in de Duitse plaats Bochum bekend gemaakt dat de jongen met trots over de moord zat op te scheppen via een anoniem internetnetwerk.

De politie in Noord-Rijnland-Westfalen is door een gebruiker van het onder criminelen geliefde ‘darknet’ gealarmeerd, nadat deze niet nader omschreven opnames had gezien. De kindermoord is maandagavond in de kelder van een rijtjeshuis gepleegd in de gemeente Herne, ten noordwesten van Dortmund. De politie trof daar, vermoedelijk twee uur nadat de moord was gepleegd, het lijk van het kind aan.

De vermoedelijke dader is voortvluchtig en de politie heeft zijn foto verspreid.

1 Reactie

1 Reactie

  1. @kcawora

    zondag 17 juni 2018 at 23:13

    o jullie weten niet hoe gevaarlijk moordenaars zijn he wanneer gaan ouders beter op hun kinderen passen en het niet aan vreemden overlaten hun kinderen te schoolen wanneer ik hoop dat ze em pakken en hij levenslang krijgt nooit meer in de maatschappij hoe kan je een kind iets aandoen HOE

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buitenland

Zwarte luipaard na 100 jaar weer gefotografeerd

Geplaatst

op

Voor het eerst sinds 1909 is de zwarte luipaard gefotografeerd. Dat gebeurde in een Keniaans natuurgebied. Onderzoekers bevestigen in het African Journal of Ecologydat het om de zeldzame diersoort gaat. De Britse fotograaf Will Burrard-Lucas fotografeerde het dier in het Keniaanse Laikipia Wilderness Camp, waar het dier meerdere keren was gespot. De fotograaf sprak met bewoners, volgde de pootafdrukken en plaatste een camera met bewegingssensor. Na een paar dagen zag hij de zwarte luipaard op zijn beelden. “Ik staarde naar de foto, een paar ogen omringd door inktzwarte duisternis.. de zwarte luipaard! Ik kon het niet geloven en het duurde een paar dagen voordat ik besefte dat mijn droom was uitgekomen”, schrijft hij op zijn site.

Lees verder

Buitenland

Protest tegen Nike na klacht moslima

Geplaatst

op

De sportfabrikant Nike wordt onder druk gezet zijn schoen Air Max 270 van de markt te halen. Saiqa Noreen is namens moslims daarvoor een onlinepetitie begonnen. Volgens Noreen is in het design van de zool in het Arabisch het woord Allah te herkennen. Ze vind het godslasterend om de naam Allah op een sportschoen te zetten waarmee wordt gestapt en getrapt en die besmeurd raakt met modder of zelfs vuil. Ze wilt dat Nike onmiddellijk stopt met de verkoop van deze ”agressieve” schoen en andere artikelen met een logo dat lijkt op het woord Allah. Nike zegt dat er sprake is van een gestyled kenmerk van de Air Max en spreekt tegen dat het bedrijf bewust moslims heeft willen beledigen. ”Nike respecteert alle religies en we nemen bezorgdheid van deze aard serieus”. De petitie, die zich richtte op 25.000 handtekeningen, was donderdagmiddag ruim 19.000 keer ondertekend.

ANP

Lees verder

Meest gelezen