Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Kindermoordenaar schept op over daad op internet

Geplaatst

op

In Duitsland wordt een 19-jarige jongen ervan verdacht maandagavond een kind van 9 jaar te hebben vermoord. Een politiewoordvoerder heeft vandaag in de Duitse plaats Bochum bekend gemaakt dat de jongen met trots over de moord zat op te scheppen via een anoniem internetnetwerk.

De politie in Noord-Rijnland-Westfalen is door een gebruiker van het onder criminelen geliefde ‘darknet’ gealarmeerd, nadat deze niet nader omschreven opnames had gezien. De kindermoord is maandagavond in de kelder van een rijtjeshuis gepleegd in de gemeente Herne, ten noordwesten van Dortmund. De politie trof daar, vermoedelijk twee uur nadat de moord was gepleegd, het lijk van het kind aan.

De vermoedelijke dader is voortvluchtig en de politie heeft zijn foto verspreid.

1 Reactie

1 Reactie

  1. @kcawora

    zondag 17 juni 2018 at 23:13

    o jullie weten niet hoe gevaarlijk moordenaars zijn he wanneer gaan ouders beter op hun kinderen passen en het niet aan vreemden overlaten hun kinderen te schoolen wanneer ik hoop dat ze em pakken en hij levenslang krijgt nooit meer in de maatschappij hoe kan je een kind iets aandoen HOE

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buitenland

Jason van Dyke schuldig bevonden op de moord van tiener Laquan McDonald

Geplaatst

op

By

Volgens CNN heeft een jury uit Cook County naar verluidt Chicago Police Officer Jason Van Dyke schuldig bevonden aan tweedegraads moord in de dodelijke schietpartij van de tiener Laquan McDonald in 2014.

De ontmoeting begon toen de agenten McDonald tegenkwamen, die een mes had, en riep om een ​​officier met een Taser om te reageren. Voordat die officier er was, opende Van Dyke het vuur en schoot hij McDonald neer, maar liefst 16 keer.

Dashcam-beelden van de schietpartij toont dat McDonald’s wegliep van de officieren toen Van Dyke hem neerschoot en bleef schieten, zelfs toen hij al op de grond was. CNN meldt dat video van de schiet incident leidde tot protesten, een burgerrechtelijk onderzoek naar het ministerie van Justitie, kritiek op de burgemeester van de stad en uiteindelijk de afzetting van de hoofdinspecteur van de politie.

Let op de beelden

Lees verder

Buitenland

De hoofdstad van Haïti Port-au-Prince is opgeschrikt door een verwoestende aardbeving – 14 doden

Geplaatst

op

By

MINSTENS veertien mensen zijn omgekomen na een verwoestende aardbeving met een kracht van 5,9 golven in Haïti.

De aardbeving trof de natie, net buiten de dodelijke Ring of Fire van de Stille Oceaan,  zondag met een diepte van 10 km. Foto’s uit de scène tonen afbrokkelend gebouw en schade aan voertuigen en muren nadat de verwoestende aardbeving het Caribische land trof. De aardbeving was gecentreerd rond 20 km ten noordwesten van Ti Port-de-Paix voor de noordkust van Haïti.

Ongeveer 90 procent van alle aardbevingen vindt plaats langs de Ring van Vuur, die bezaaid is met 75 procent van alle actieve vulkanen op aarde. Volgens het bureau voor burgerbescherming van Haïti zijn 135 verwondingen gemeld. Maar de volledige omvang van de schade en het aantal slachtoffers valt nog steeds op als de autoriteiten de getroffen gebieden beoordelen. Het bureau voor civiele bescherming zei: “Onze teams van noord naar zuid zijn getuige van paniek in sommige steden.”

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |