maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Kinderen ontdekt in Oostenrijkse wijnkelder

lees ook ...

Trump gewond bij moordaanslag tijdens campagnebijeenkomst; d...

De Amerikaanse oud-president en huidige presidentskandidaat Donald Trump is gewond geraakt aan zijn rechteroor bij een moordaanslag tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De FBI heeft bevest...

In Weinviertel, een omgeving in het noord-oosten van Oostenrijk zijn zes jonge kinderen tussen 2 en 6 jaar in een wijnkelder ontdekt. De indentiteit van de kinderen is onbekend bij de overheid, omdat zij nergens staan geregistreerd. Informatie had de gemeente wel bereikt, dat een man zijn intrek had genomen in de wijnkelder. Hij was onbekend in de omgeving, en men keurde zijn aanwezigheid af.

Bewoners van de omgeving beweerden kinderstemmen daarbinnen te horen, die verstommen wanneer mensen dichtbij komen. De 54-jarige man en zijn partner(40) zijn aangehouden door de politie van Hadres in verband met deze zaak. Ook hun gegevens zijn niet geregistreerd. Zij beweren de biologische ouders van de kinderen te zijn, en naar hun zeggen zijn deze kinderen in Engeland geboren. Ondanks een verbod van de gemeente, bleef de vermoedelijke vader van de kinderen in de kelder wonen. Camera’s hingen er ook. Hij blijkt met zijn partner en de kinderen  daar te zijn. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om iemand, die staatsgezag afwijst.

Twee ambtenaren namen vorige week poolshoogte, maar werden verrast met pepperspray en moesten vluchten. Hij barricadeerde daarna de ingang. De ambtenaren belden de politie, die direct reageerde.  Men is bezig met een politie-onderzoek . Kort geleden werden de kinderen op straat gezien. Ze zijn niet verwaarloosd. Vuurwapens zijn aangetroffen in de kelder. Ook onderhandelde de man om zes wijnkelders kopen. Hij blijkt elders in het land te zijn opgegroeid.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandKinderen ontdekt in Oostenrijkse wijnkelder