Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Jongetje (6) kritiek na 15 uur voor straf op ijskoud balkon

Geplaatst

op

Een 6-jarige jongen uit Brussel is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis nadat hij voor straf 15 uur in zijn pyjama op een balkon had doorgebracht.

Zijn ouders wilden hem straffen omdat hij stiekem eten had gezocht in de keuken.Toen ze hun zoontje bewusteloos en ernstig onderkoeld op het balkon aantroffen belden de ouders de ambulance.

De 6-jarige jongen bleek niet alleen onderkoeld te zijn, maar ook ondervoed en mishandeld. Ook bij zijn tweelingzusje was dat het geval. Beide kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Met het meisje gaat het naar omstandigheden goed, maar de toestand van de jongen is nog steeds kritiek.

Volgens het Openbaar Ministerie in Brussel zou de stiefvader hebben verklaard ‘dat Jezus het zo wil’. “De ouders ontkennen de feiten niet, maar beseffen de ernst niet. Ze denken dat het normaal is wat ze hebben gedaan”, aldus een woordvoerder van het OM.

De politie heeft de 31-jarige Franse moeder en de 21-jarige Belgische stiefvader van de tweeling opgepakt. Ze zijn aangeklaagd voor foltering.

2 Reacties

2 Reacties

  1. Fleur

    vrijdag 30 december 2016 at 11:10

    er zijn veel zieke gestoorde mensen in de wereld. hoe kan een moeder haar kind dit aandoen.deze mensen zouden geen kinderen moeten krijgen. de kinderen horen weggehaald te worden en bij gezinnen geplaats worden waar men met liefde voor ze zal zorgen. die ouders moeten eens de zelfde straf krijgen zodat ze voelen wat ze die jongen aam hebben gedaan. leren ze van.

  2. Lieze

    vrijdag 30 december 2016 at 14:12

    Triest. het breekt mijn hart. ik heb zelf ook kinderen en moet er niet aan denken als wat mij zou overkomen iemand dit met mijn kind zou doen. na wan ma mek a tjing toe a no bong priet ing. hij heeft niet gevraagd geboren te worden. en al wat hij gedaan heeft het is een kind.echt die vader en moeder mogen geen kinderen hebben. sari tori

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buitenland

Jongen (12) overleeft 40 minuten onder lawine

Geplaatst

op

Een jongen van twaalf is gisteren na veertig minuten levend onder een pak sneeuw vandaan gehaald, nadat hij door een lawine was bedolven. Reddingswerkers in de Franse Alpen noemen het een klein wonder.

Samen met zes anderen was de jongen off-piste gegaan. Hij werd meegesleurd door een sneeuwmuur van ongeveer 150 meter breed. Hij werd gevonden door een speurhond, waarna hij door reddingswerkers werd bevrijd.
De jongen had alleen zijn been gebroken en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder

Buitenland

Veertig gewonden na explosie in Japan

Geplaatst

op

Bij een grote explosie in een restaurant in Sapporo Japan, zijn
tientallen mensen gewond geraakt. De explosie vond plaats in het district Hiragishi.
Ooggetuigen zouden een gaslucht hebben geroken voor de explosie plaats vond.
Door de kracht van de klap zouden meerdere gebouwen ingestort zijn.
Uit angst voor meer explosies houdt de politie omstanders uit de buurt.
Bezoekers van het restaurant zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de explosie.

Lees verder

Meest gelezen