Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Jongere broer Donald Trump overleden

Geplaatst

op

Screenshot 1 750x480

De jongere broer van de Amerikaanse president Donald Trump is overleden. In een verklaring heeft d3 Amerikaanse president dit meegedeeld. Robert Trump is 71 jaar geworden. Voor het laatst heeft de president van Amerika een bezoek aan hem gebracht in een ziekenhuis van New York.

Robert Trump was volgens media berichten al maanden ziek. In juni heeft hij een poos ziek gelegen in de Intensive Care. Aan welke ziekte hij overleden is, is onduidelijk.- Culturu.com

5 Reacties
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronnievandenhout
zondag 16 augustus 2020 20:44

Nou nou. Wat interessant!

Janet
zondag 16 augustus 2020 21:19

Corona misschien.

Donald Trump
zondag 16 augustus 2020 22:04

Thanks for all condolances

Bala Mati
zondag 16 augustus 2020 22:07

Your welkome… greathing to my friend Obama

God
zaterdag 22 augustus 2020 00:25

Doodsoorzaak?
Veelvuldig alcohol drinken en hoeren beklimmen net als Donald. Daarna ging covit-19 overheen.Advertentie

Buitenland

Dreigende olieramp voor Zuid-Amerika

Geplaatst

op

20201022 041930

Tussen Venezuela en Trinidad dobbert al een jaar of twee in de golf van Paria een half gekantelde Venezuelaanse olietanker, (de Nabarima) die op zinken lijkt te staan. De Burger Defensie Commissie (CDC)van Guyana werkt samen met de Caribische Crisis Rampen Management Autoriteit om de olietanker nauw in het oog te houden

De CDC  laat weten dat een olielek effect kan hebben op vele landen in het het westelijk halfrond. Als het nodig is zal Guyana’s ‘Nationale Onvoorziene Olielek Plan’ geactiveerd worden. Het comité zal de taak krijgen onderzoek te doen naar en analyses te maken van de situatie alsook met de broodnodige acties klaar te staan om elk verkeerd effect op Guyana te keren.

Trinidad and Tobago hebben een onderzoeksteam gestuurd naar de omgeving van de gekantelde olietanker. De regering van Trinidad wil informatie van Venezuela over de tanker die naar verluidt 1.3 miljoen barrels olie in zijn tank heeft. Het weglekken van de olie zal een milieuramp veroorzaken in één van de meest bio-diverse regio ‘s van de wereld waar ook Suriname toe behoort.–  culturu.com

Lees verder

Buitenland

Guyanese bedrijven krijgen financiering van agentschappen VS

Geplaatst

op

President Ali 2

Guyanese bedrijven krijgen US$ 200 miljard van verschillende agentschappen in de Verenigde Staten (VS). In de komende jaren verwacht Guyana een goede ontwikkeling zeker op het gebied van olie. Een brug tussen Suriname en Guyana is een van de zaken die opgepakt zal worden. Hiernaast zal er ook ontwikkeling worden gebracht in een diepzeehaven en een nieuwe Demerara- havenbrug over de Demerara rivier. Het land gelooft in vaste inkomsten die zullen voortvloeien uit de olie en gassector van Guyana.

Het land is momenteel bezig hard te werken aan een betere ontwikkeling. Ook heeft de VS een vertegenwoordiging van personen van zeg agentschappen gestuurd voor gesprekken met het land. De ontmoeting is gepland voor morgen, waarbij de zes agentschappen de locale Private Commission zullen ontmoeten. De delegatie zal bestaan uit; Department of Treasury, de Export- Import Bank of the United States, de US International Development Finance Corporation, het Department of State, het Department of National Security en het Department of Homeland Security.

Naast de ontmoeting met de Private Sector Commission en andere commerciële belanghebbenden zal de delegatie ook Guyana’s president Irfaan Ali ontmoeten. Het zal een tweedaagse bezoek zijn.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen