Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

In scheiding verwikkelde man rijdt in op crèche

Geplaatst

op

door
Een bestelwagen is ingereden op een kindercrèche in In het Vossekot in Belgie. Er waren gelukkig geen kinderen aanwezig in de crèche. De dader is de echtgenoot van de uitbaatster. Het koppel is in een scheiding verwikkeld.

De bestuurder van de bestelwagen zat gekneld en werd door de brandweer uit het voertuig gehaald. De kindercrèche is door de klap ook nog eens in brand gevlogen. De brandweer is op dit moment druk in de weer om het vuur te blussen.

De vrouw die de crèche openhoudt, moest vandaag naar de rechtbank omdat ze zou scheiden van haar man. De bijna ex-man kon dat niet verkroppen en zou daarom in de crèche gereden zijn.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Neymar wil weg, PSG stelt vraagprijs van 300 miljoen euro

Geplaatst

op

door

Neymar heeft duidelijk laten weten aan PSG dat hij zich niet gelukkig voelt in Parijs. Hij heeft heimwee en wilt terug naar zijn voormalige club, Barcelona. Dit heeft hij volgens de Spaanse krant Mundo Deportivo aan de president Nasser al-Khelaifi laten weten.

De President al-Khelaifi was eerst nog verbolgen onder het feit dat Neymar het niet naar zijn zin heeft. Nu lijkt het erop dat de president een vertrek van Neymar niet meer uitsluit. De issues die zich momenteel afspelen in het privé leven van Neymar spelen hierbij ook een rol.

al Khelaifi zei in een reactie; “Spelers zullen hun verantwoordelijkheden nog meer dan voorheen moeten nemen”. “Ze zijn hier niet om plezier te hebben. En als ze het er niet mee eens zijn, is daar de deur. Ciao! Ik wil geen sterallures meer hebben.”

President Nasser al-Khelaifi (L) en Neymar Jr (R)

PSG heeft in een statement laten weten dat Neymar mag vertrekken echter zal er wel een record bedrag betaald moeten worden. De vraagprijs is 300 miljoen euro, dat is wat PSG voor Neymar wilt hebben. Indien er een club bereid is dit bedrag te betalen, dan zal Neymar wederom de duurste voetballer aller tijden kunnen worden. Eerder is Neymar door Barcelona voor een record bedrag van 222 miljoen verkocht aan PSG.

Lees verder

Buitenland

OM eist 30 jaar tegen oud- minister Jamaloodin

Geplaatst

op

door

Het Openbaar Ministerie (OM) eist 30 jaar gevangenis straf tegen oud- minister George Jamaloodin. Hij is veroordeeld voor onder meer betrokkenheid bij de moord op politicus Helmin Wiels op 5 mei 2013. Die eis sprak het OM dinsdag uit in de rechtbank in Willemstad.

Anderhalf jaar lang zat Jamaloodin onder huisarrest in Venezuela, maar daarvan mag niet vanaf getrokken worden, vindt officier van Justitie Gert Rip. Er spelen ook twee fraudezaken. Jamaloodin heeft gisteren in één van deze zaken bekend 450.000 gulden aan subsidie te hebben verduisterd. Hij ontkent in de tweede fraudezaak. Het OM verdenkt hem ervan de fiscale inkeerregeling in 2011 als minister van Financiën te hebben versneld om zijn halfbroer en loterijbaas Robbie dos Santos te helpen, die toen al op de radar van het OM stond.

Jamaloodin was minister van Financien in het kabinet van Gerrit Schotte, de oud premier die vastzat voor onder meer witwassen. Vandaag wordt de zitting vervolgd met het verhoor van de rechter over het sms-verkeer en het OM komt aan het woord.

Lees verder

Meest gelezen

X