Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Ighalo traint wegens coronavirus niet op complex Manchester United

Geplaatst

op

door

Odion Ighalo is op de laatste dag van de transferperiode door Manchester United gehuurd van Shanghai Shenhua. De Nigeriaanse aanvaller is niet mee gegaan op trainingskamp met Manchester naar Spanje. Hij is ook nog niet geweest op het trainingscomplex Carrington. De reden is dat Manchester United geen risico wilt nemen vanwege het in China uitgebroken coronavirus.

Ighalo traint momenteel met een personal trainer op een andere locatie in Manchester. Vooraf is besloten om Ighalo niet mee te nemen op trainingskamp dit wegens de situatie in China.

United reageerde ook uit voorzorg omdat men dacht dat Ighalo niet meer Engeland zou worden toegelaten wegens de aangescherpte grensregels. 

Het plan is nu dat Ighalo tot en met vrijdag onder begeleiding is van een performance coach Wayne Richardson. Komende maandag speelt Manchester United een uitwedstrijd bij Chelsea. De trainer Solskjaer heeft al vertelt dat Ighalo bij de wedstrijdselectie zal zitten. 

Bron : The Daily Mirror

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

De Bruyne weet ook dat het nu moet gebeuren voor City

Geplaatst

op

door

Kevin De Bruyne bezorgde zijn club Manchester City met een rake strafschop tegen Real Madrid een uitstekende uitgangspositie voor de return in Engeland. City boog in Estadio Santiago Bernabéu een achterstand om in een 2-1-overwinning.

“We hebben een heel goede reactie getoond”, oordeelde De Bruyne voor de camera van Veronica. “Eigenlijk was het een heel gesloten wedstrijd. We hebben, denk ik, verdiend gewonnen.”

Ondanks de dominantie op diverse fronten in de afgelopen jaren is succes in de Champions League nog niet weggelegd voor City. Omdat de club de komende twee seizoenen niet in Europees verband mag spelen wegens een straf van de UEFA moet het – indien de straf blijft staan – eigenlijk dit seizoen gebeuren.

“City heeft de Champions League nog niet gewonnen en iedereen praat erover”, aldus de 28-jarige Belg. “Maar wij hebben altijd de druk gehad te winnen.” Vragen over de straf werden door de UEFA verboden.

ANP

Lees verder

Buitenland

Manchester City officieel in beroep tegen zware straf UEFA

Geplaatst

op

door

Manchester City is officieel in beroep gegaan tegen een zware straf van twee seizoenen zonder Europees voetbal. Dat meldt het hof van arbitrage voor sport (CAS) op de eigen website.

De Europese voetbalbond UEFA wil de regerend kampioen van Engeland straffen wegens “ernstige schendingen” van financiële regels. City, dat in handen is van een schatrijke Arabische investeringsgroep, zou bewust veel hogere sponsorgelden hebben opgegeven dan daadwerkelijk het geval was, om zo de inkomsten en uitgaven in balans te krijgen. Ondertussen zou de Abu Dhabi United Group veel geld in de club hebben gepompt.

City is het oneens met de UEFA en kondigde al aan in beroep te zullen gaan. De club hoopt de straf te ontlopen door naar het CAS te stappen. Het hof van arbitrage van sport kan nog niet melden wanneer de zaak wordt behandeld en afgerond.

ANP

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen