Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Guyana heropent op 1 juli internationale luchthavens

Geplaatst

op

Guyana Airport Felix Eboue

Guyana zal op 1 juli 2020 de internationale luchthavens heropenen. De vluchten zullen worden beperkt tot vluchten voor burgers, permanente inwoners, internationale werknemers, agentschappen en diplomaten.

Tijdens een online conferentie is het passagiersverkeer via de twee internationale luchthavens vergemakkelijkt kan worden en hoe de verspreiding van de COVID-19 tegen te gaan. De online conferentie werd bijgewoond door ongeveer 95 deelnemers die belanghebbenden uit de binnenlandse en internationale luchtvaartsector vertegenwoordigen, en internationale regelgevende instanties zoals de International Civil Aviation Organization (ICAO) en de International Air Transport Association (IATA).

Andere presentatoren op het forum waren American Airlines, Trans Guyana Airways, LIAT, de Cheddi Jagan International Airport Inc, Eugene F. Correia International Airport, Roraima Airways, Guyana Tourism Authority en het Ministerie van Volksgezondheid. –Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Buitenland

WHO meldt wereldwijde recordgroei van coronavirus

Geplaatst

op

Who 4984801 340

Het coronavirus kent een wereldwijde recordgroei. Dit heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gemeld. Er zijn 230.370 infecties gemeld binnen 24 uur. Uit medisch onderzoek is gebleken dat de grootste stijgingen uit de Verenigde Staten komen, gevolg door India, Brazilië en Zuid- Afrika.

In de VS alleen zijn er meer dan 135.000 doden gemeld, en een aantal van 3,3 miljoen geïnfecteerden. In Brazilië meer dan 72.000 doden en 1,9 miljoen geïnfecteerd. Eerder heeft de WHO een record aantal van 228.102 gevallen gemald op 10 juli in de maand juli. – Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Amitabh Bachchan, zoon en schoondochter Aishwarya Rai besmet met coronavirus

Geplaatst

op

Amitabh En Abhishek Bachchan. Foto Indian Express

De 77-jarige Bollywoodacteur Amitabh Bachchan is besmet met het coronavirus. Abhishek Bachchan, de 44-jarige zoon van de acteur, meldde zaterdag via Twitter dat hij net als zijn vader positief getest heeft op het coronavirus. Zowel vader als zoon zouden met milde symptomen zijn opgenomen in een ziekenhuis.

Ook de vrouw van Abhishek, de actrice en voormalig Miss World Aishwarya Rai (44), en haar negenjarige dochter zijn positief getest op het virus. Verschillende media hebben dit zondag gemeld. Het is niet duidelijk of moeder en dochter in het ziekenhuis zijn opgenomen.

De 77-jarige acteur roept iedereen die zich de afgelopen tien dagen in zijn nabijheid heeft bevonden op om zich te laten testen op het virus.

De 46-jarige Rai werd in 1994 uitgeroepen tot Miss World en is sindsdien te zien geweest in verschillende films.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen