vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Grootschalige operatie in België: 22 arrestaties, waaronder politieagenten

lees ook ...

Nog altijd geen controle over hevige brand op industrieterre...

Een hevige brand die gisteravond uitbrak op een industrieterrein in Almere blijft nog steeds buiten controle. De brandweer worstelt met het bereiken van de brandhaarden, dus worden de overblijfselen v...

In het kader van een uitgebreid onderzoek heeft de politie in België 22 personen gearresteerd, waaronder drie politieagenten. Gisteren werden er invallen uitgevoerd in 42 woningen en bedrijven, met name in Brussel en Antwerpen.

Tijdens de invallen werden geld, luxe auto’s en Sky ECC-telefoons in beslag genomen. Deze telefoons worden door criminelen gebruikt voor het verzenden van versleutelde berichten, maar sinds 2021 kunnen opsporingsdiensten deze kraken. De analyse van verschillende Sky ECC-telefoons onthulde de betrokkenheid bij de smokkel van cocaïne via de haven van Antwerpen. Sommige verdachten worden ervan beschuldigd dat ze met behulp van helikopters cocaïne wilden exporteren naar Engeland. Het onderzoek begon in februari vorig jaar vanwege geweldsincidenten in het Brusselse drugsmilieu, waarbij vuurwapens werden ingezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandGrootschalige operatie in België: 22 arrestaties, waaronder politieagenten