Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Erykah Badu rekent 2 dollar voor een thuisconcert

Geplaatst

op

Erikah

De bekende artiest/zangeres Erykah Badu heeft een bijzondere actie ondernomen en doet binnenkort via haar social media een thuisconcert, tegen een betaling van 2 USD. Dit is de prijs die haar fans voor een kaartje betalen om een live concert @home van haar mee maken.

De Amerikaanse zangeres geeft aan dat zij dit ziet als een mogelijkheid om toch nog inkomsten te kunnen genereren. Door de coronacrisis heeft zij meerdere shows moeten afzeggen, en heeft zij nu dus geen inkomsten. “Ik treed acht maanden per jaar op. Het is mijn belangrijkste bron van inkomen en er is een hele groep mensen die afhankelijk zijn van de toer.”

Enkele fans hadden nogwel vragen, waarom Erykah geld vraagt voor een live performance via social media. Haar antwoord is duidelijk, “Ik vraag ze: vroeg je dat ook aan iTunes toen je muziek kocht? Nee, dat deed je niet. Je kocht muziek en je genoot ervan. Maar ik geef je niet alleen een nummer, ik geef je een show die aanvoelt als een liveconcert”, aldus de zangeres tegen de New York Post.

Erykah zal de komende weken meerdere digitale shows geven. “Wij als muzikanten en artiesten kunnen onze platforms inzetten en zelf geld verdienen zonder iets te moeten afstaan aan een tussenpersoon. De grens tussen ons en het publiek is verdwenen.”

Culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Buitenland

Handel voor ruwe olie in Mexico toegenomen

Geplaatst

op

Mfile 1462007 1 L 20190611061053

Handel om opties te bekijken voor ruwe olie in Mexico is deze week toegenomen. Er wordt uitgekeken naar een megadeal. Verschillende banken van Wall- Street zijn al gevraagd offertes in te dienen voor het olie programma.

Dit is het begin van het proces om de hedge uit te voeren zegt de minister van Financiën. De ’s werelds grootste oliehedgeprogramma wordt elk jaar door Mexico gekocht. Ook de financiële contracten worden door het land opgekocht. Dit heeft het land gedaan om de olie inkomsten van het land te beschermen.- Culturu.com

Lees verder

Buitenland

WHO: 284.196 corona-infecties binnen 24 uur

Geplaatst

op

Who 4984801 340

Binnen 24 uur zijn er wereldwijd 284.196 corona-infecties gemeld. Dit zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Verenigde Staten en Brazilië maken deel uit van de helft van dit aantal. Dit is een recordgroei schrijft de WHO.

Uit een rapport van de WHO is duidelijk dat voor nieuwe gevallen – 259.848 is aangegeven. Dit was een week geleden op 18 juli. De WHO rapporteerde 69.641 nieuwe gevallen in de Verenigde Staten, 67.860 in Brazilië, 49.310 in India en 13.104 in Zuid-Afrika. De grootste toename van nieuwe sterfgevallen was 3.876 in Peru, 1.284 in Brazilië, 1.074 in de Verenigde Staten, 790 in Mexico en 740 in India.- Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen