donderdag 2 december 2021
26 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
5
(1)

Dure tickets naar Curaçao tijdens kerst geldt niet voor Suriname

lees ook ...

Barbados is nu een republiek

Barbados is een republiek geworden. Lady Sandra Mason, die gouverneur-generaal was is de eerste president van de eilandstaat geworden. Het eiland was in 1966  op 30 november reeds onafhankelijk geword...

Iets duurder betalen voor een ticket naar Curaçao in de kerst periode, geldt niet voor Suriname. Wel is het duidelijk dat personen uit Nederland wel diep in de buidel zullen moeten tasten. Zowel bij TUI als bij KLM zijn de tickets peperduur.

In Nederland is er geen negatief reis advies gegeven om naar Aruba, Bonaire of Curaçao te reizen. Volgens het nieuwste advies dat het kabinet kreeg wijzen deskundigen erop dat buitenlandse reizen en vakanties een risico zijn voor personen. Op zo een manier kan het virus zich gaan verspreiden. Toch mogen Nederlanders op vakantie op deze drie eilanden.

Voor Suriname is het duidelijk dat het luchtruim nu gedeeltelijk is opengesteld. Dit betekent dat personen moeten voldoen aan de voorwaarden en protocollen. Deze protocollen gelden voor het land waaruit de persoon rechtsreeks afkomstig is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandDure tickets naar Curaçao tijdens kerst geldt niet voor Suriname