Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Duizenden in Aruba voor John Legend show

Geplaatst

op

door

Het eiland Aruba was dit weekend  de plaats om door te brengen. De artiest,JohnLegend was gisteravond de hoofd performer van het Soulbeach Festival dat driedagen duurde. Gelet op het aantal aan bezoekers komt er een groot deel uit eenander deel van het Caribisch Gebied en USA.

De show die precies om 19:00uur begon kende geen langvoorprogramma. Slechts 2 artiesten en een mc die de avond aan elkaar wist tepraten. Gelet op de sfeer was het over duidelijk dat een ieder zij in had. Ookde artiesten omdat er vaak genoeg sprake was van interactie tussen de gasten ende artiesten.

De laatste performer van de avond was John Legend die talvan zijn bekende nummers ten gehore bracht.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Seedorf en Kluivert winnen met Kameroen

Geplaatst

op

door

Bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert hebben met Kameroen de eerste groepswedstrijd bij de Afrika Cup in Egypte gewonnen. De titelhouder versloeg Guinee-Bissau met 2-0.

In het doel van Kameroen kreeg Andre Onana niet zoveel te doen. Hoewel hij wel betrokken was bij twee riscico’s acties. In de 37e minuut zat hij, zonder gevolgen, naast een hoge voorzet en kort na de rust ging hij, opnieuw zonder averij, bij het uitverdedigen in de fout. In de 73e minuut zag Onana een kopbal van Piqueti op de paal belanden.

Kameroen speelt zaterdag in de tweede poulewedstrijd tegen Ghana. Benin is de derde tegenstander.

Patrick Kluivert (L) en Clarence Seedorf (R)

Lees verder

Buitenland

Vanaf 2 augustus nieuwe vliegroute voor Caribbean Airlines

Geplaatst

op

door

Caribbean Airlines vliegt vanaf 2 augustus 2019 tussen Curaçao en Trinidad. Twee keer per week zal de nieuwe lijndienst uitgevoerd worden. Op de maandag en de dinsdag kunnen passagiers vluchten verwachten. Op deze zelfde route is Surinam Airways actief.

Voor Curaçao zal deze route uitstekende verbindingen bezorgen met Barbados, Grenada, Guyana en New York, schrijft de Curaçao Hotel & Tourism Association (CHATA).

Welke vliegtuigtype ingezet zal worden is nog niet bekend.

Lees verder

Meest gelezen

X