Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Donald Trump opnieuw genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede

Geplaatst

op

26amc6hzubf4tf5nvvhaehzhy4

Opnieuw is de Amerikaanse president Donald Trump genomineerd voor de Nobel prijs voor de Vrede. Vorige jaar werd hij ook al genomineerd. Vanwege de vredesgesprekken tussen de Verenigde Arabische Emiraten en Israël waarin hij aandeel had is hij genomineerd.

Volgens betrouwbare bronnen heeft Trump wereldwijd aanhoudende conflicten opgelost. De nieuwssite Fox zegt dat de nominatie is ingediend door de Noorse politicus Christian Tybring.

Tybring zegt dat Trump meer gedaan heeft om vrede te stichten tussen landen dan andere personen die genomineerd zijn. Dat was de rede van de indiening.- Culturu.com

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Brother
woensdag 9 september 2020 20:05

Hij heeft Iran weer de oorlog verklaard door een generaal te vermoorden en mensen ik snap ze soms niet

Bryan
donderdag 10 september 2020 14:19

Deze malloot moet gewoon door twee paarden in twee delen gereten worden.

Nokidding
vrijdag 11 september 2020 00:27

Nobel prijs voor de Vrede? Zijn ze gek geworden? Trumps nicht die van beroep klinisch psycholoog is bracht 7 weken geleden een boek uit waarin ze vertelde dat Donald Trump een psychopaat, narcistis met een labiele persoonlijkheid is. Welke president offert zijn burgers aan een pandemische ziekte op om de beurskoersen hoog te houden? En dus ook om bedrijven en miljonairs tegen faillissementen te beschermen. Er was een goed verdrag met Iran waar ook Europa blij mee was. Trump doekte die op en nu maakt Iran uit pesterij weer verrijkt uranium. Trump de jokkende, etterende, valse ezel beloon je niet… Lees verder »Advertentie

Buitenland

300 miljoen doses coronavaccin voor Nederland ligt stil

Geplaatst

op

Vaccine 5074670 340

De 300 miljoen doses aan coronavaccin die Nederland ondertussen al heeft ingekocht ligt vooralsnog stil. De stillegging heeft te maken met de proeven die gedaan zijn met de Oxfordvaccin in de Verenigde Staten (VS). Ruim twee weken geleden is een zeldzame ruggenmergontsteking ontdekt bij een proefpersoon.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) wil zich hierover niet uitlaten. De potentiele coronavaccins zullen extra op veiligheid worden getest zegt het EMA. De ontwikkeling geschied volgens het Geneesmiddelenbureau op hoge snelheid. Gesteld wordt dat de vertraging die de ruggenmergontsteking met zich mee brengt geen oorzaak is van het voorlopig stil houden van het vaccin.

In de VS is de tegenslag heel erg hoog. Er is aangegeven dat de marktaanvraag pas door AstraZeneca kan worden ingediend, wanneer voldoende proefpersonen het virus hebben opgelopen en er een betrouwbare oordeel geveld kan worden.

Culturu.com

Lees verder

Buitenland

Vervolging van een agent bij doodschieten zwarte vrouw zorgt voor protesten in Kentucky

Geplaatst

op

Breonna 01 As Ht 200513 Hpmain 16x9 992

De vervolging van maar één agent voor het doodschieten van de zwarte vrouw Breonna Taylor, heeft voor grote protesten gezorgd in Kentucky. Dit besluit is onlangs genomen door de officier van Justitie in de Amerikaanse Staat Kentucky. Veel politici hebben boos gereageerd hierop.

Eerder in maart dit jaar is de 26- jarige Breonna Taylor in haar eigen huis doodgeschoten door de politie van Louisville. Het ging om een huiszoeking, waarbij een politieonderzoek was voortgezet. Drie agenten in burger kleding zijn haar appartement binnengedrongen. Op een gegeven moment volgde er een schietpartij tussen de vriend van Taylor en de agenten.

De vervolging heeft te maken met het in gevaar brengen van de buren tijdens de schietpartij met de agenten. In deze zaak worden de twee andere betrokken agenten niet vervolgt. Al maanden roepen betogers om het vertrek van de agent. De rol van de andere agenten wordt nog onderzocht.

-Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen