Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Dodental in Wuhan hoger dan eerder is aangegeven

Geplaatst

op

Covid20china

Het aantal sterfgevallen door het coronavirus in de Chinese stad Wuhan is bijgesteld en valt hoger uit dan eerder is gecommuniceerd. Er zijn nu 1290 meer sterfgevallen, dat meldt de Chinese staatszender CCTV. Het totaal is nu 4632 doden.

Redenen waarom dit niet eerder is bekend gemaakt is omdat sommige patiënten thuis stierven zonder een controle te hebben gehad van een arts, sommige mensen zijn niet getest op het virus, meldingen werden veel later door gegeven of waren niet compleet.

Het aantal besmettingen is ook aangepast, deze valt met 325 hoger uit. China heeft sinds uit raak 85.000 besmettingen gehad, waarvan er 79.000 hersteld zijn.

Door dat de cijfers nu bijgesteld zijn, wekt deze enigszins argwaan op, daar de Verenigde Staten eerder had aangeven dat China informatie achterhoudt en de uitbraak van de virus niet tijdig naar de wereld kenbaar heeft gemaakt. China spreekt dit tegen, en geeft aan, dat het vanaf begin alle informatie te hebben gedeeld.

Culturu.com

6 Reacties

6
Reageer op dit artikel

1000
Chitra

Kat en muis spel. de wereld is ziek. macht maakt dat mensen dood gaan. deze wereld gaat kapot door mensen handen, wereld leiders. iedereen wilt macht de beste in oorlog of het net zijn. en de mensen schijten. de mensen op aarde gaan eraan. door macht hebzuchtige leiders en geld .

N. Ghiraw

Ondanks de bijstelling lijkt het nogsteeds niet acceptabel. Er wordt nogsteeds veel geheim gehouden. Hopelijk binnenkort wat meer duidelijkheid over het aantal doden.

Wiskey

Dit lijkt nog steeds niet de juiste informatie te zijn. De chinese autoriteiten verbergen nog heel veel. Dit heeft alles te maken met macht. Maar de here daar boven slaapt niet…

Darryl

Klopt ze verbergen veel. Als het een virus is dat door een fout is ontstaan van biologische wapens wat ze maken of het netwerk 5G niemand verteld echt iets. En zo blijven de mensen speculeren. Zag op het nieuws dat ze die masten in Nederland in brand steken. Wat erg is zo hoeft het ook niet. Maar gelieg en leugens bij elkaar maakt de wereld tot een HEL

Don

De foutmarge is rond de 7% dat is laag, dus kun je stellen dat China de waarheid geeft.vergelijk deze foutmarge met de europese waar de oversterfte wordt aangegeven.

Paul

Iedereen liegt. Wie kan je nog vertrouwen. ?Advertentie

Buitenland

Rusland wil hogere olieprijs; OPEC blij

Geplaatst

op

Opec 2

Rusland gaat wellicht door na juni 2020 met de huidige productiebeperking. Gisteren meldde Rusland al dat ze geen buitenlandse olie zal laten lossen. Het lijkt erop dat de opslagen redelijk vol zitten en de vraag naar benzine en diesel zwaar achterblijft in Rusland.

OPEC zal blij zijn met dit initiatief. De productie wordt nu verder beperkt, het is wachten op de terugkeer van de vraag. OPEC+ kan nu weer als 1 gezicht naar buiten treden, waardoor in ieder geval de olieprijs een bodem heeft gekregen.

Lees verder

Buitenland

Regering Trump stelt sancties in tegen China

Geplaatst

op

Download

China mag in de komende periode sancties van de regering- Trump verwachten. Dit laat Trump weten. Het land heeft zijn grip op de autonome regio Hongkong vergroot.

Het land wilt een nieuwe nationale veiligheidswet die het mogelijk maakt Chinese veiligheidsdiensten in HongKong in te zetten. Dit is voor de Verenigde Staten geen voorstel. Met deze wet moet er een einde komen aan de vrijheid van burgers in de stadstaat. Deze staat is groter dan China.

Door de wet zou het ministerie van Financiën in Amerika vele rekeningen van Chinese hoogwaardigheidsbekleders en bedrijven kunnen bevriezen. De regering- Trump heeft nog geen definitief besluit genomen over de sancties.- Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen