Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Deschamps spreekt van wanprestatie

Geplaatst

op

door

Frankrijk heeft zaterdag in de EK-kwalificatie een verrassende nederlaag geleden bij Turkije: 2-0. De Fransen produceerden tegen Turkije geen enkel schot op goal en verloren de EK-kwalificatiewedstrijd met 2-0. “Als je zo’n collectieve wanprestatie levert, valt er weinig positiefs te zeggen”, aldus bondscoach Didier Deschamps.

Deschamps zag dat zijn ploeg al voor rust tegentreffers van Kaan Ayhan en Cengiz Ünder moest incasseren en zelf de hele wedstrijd geen enkel schot tussen de palen afleverde, voor het eerst in tien jaar tijd.

“We kwamen op alle vlakken tekort. We waren niet agressief genoeg en veel te slordig. Het was een offday van onze kant, dus we hebben nog een lange weg te gaan.”

Frankrijk staat na drie kwalificatiewedstrijden op zes punten en bevindt zich zodoende nog niet in moeilijkheden. “Over drie dagen spelen we onze volgende wedstrijd, dan moeten terug naar de basis.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Seedorf en Kluivert winnen met Kameroen

Geplaatst

op

door

Bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert hebben met Kameroen de eerste groepswedstrijd bij de Afrika Cup in Egypte gewonnen. De titelhouder versloeg Guinee-Bissau met 2-0.

In het doel van Kameroen kreeg Andre Onana niet zoveel te doen. Hoewel hij wel betrokken was bij twee riscico’s acties. In de 37e minuut zat hij, zonder gevolgen, naast een hoge voorzet en kort na de rust ging hij, opnieuw zonder averij, bij het uitverdedigen in de fout. In de 73e minuut zag Onana een kopbal van Piqueti op de paal belanden.

Kameroen speelt zaterdag in de tweede poulewedstrijd tegen Ghana. Benin is de derde tegenstander.

Patrick Kluivert (L) en Clarence Seedorf (R)

Lees verder

Buitenland

Vanaf 2 augustus nieuwe vliegroute voor Caribbean Airlines

Geplaatst

op

door

Caribbean Airlines vliegt vanaf 2 augustus 2019 tussen Curaçao en Trinidad. Twee keer per week zal de nieuwe lijndienst uitgevoerd worden. Op de maandag en de dinsdag kunnen passagiers vluchten verwachten. Op deze zelfde route is Surinam Airways actief.

Voor Curaçao zal deze route uitstekende verbindingen bezorgen met Barbados, Grenada, Guyana en New York, schrijft de Curaçao Hotel & Tourism Association (CHATA).

Welke vliegtuigtype ingezet zal worden is nog niet bekend.

Lees verder

Meest gelezen

X