woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Cocaïne gevonden in het Witte Huis

lees ook ...

Trump gewond bij moordaanslag tijdens campagnebijeenkomst; d...

De Amerikaanse oud-president en huidige presidentskandidaat Donald Trump is gewond geraakt aan zijn rechteroor bij een moordaanslag tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De FBI heeft bevest...

Er is zondagavond jongstleden cocaïne gevonden in het Witte Huis in de Verenigde staten van Amerika tijdens een routine ronde. Bij het ontdekken van de verdachte poeder werd het gebouw geëvacueerd. Er is nog niet ontdekt hoe de witte poeder daar is beland. Conservatieven zijn er zeker van dat de aanwezigheid van de drugs verbonden is aan het bezoek dat Hunter Biden(52), de zoon van de president, kortgeleden bracht aan het Witte Huis.

Rob Schmitt de presentator van Newsmax zegt hierover, “Het zou geen spetterende 4 juli weekend zijn zonder dat Hunter Biden lijntjes van een buste van Teddy Roosevelt snuift’’.

Woordvoerder van de Secret Service legde The Washington Post uit dat er verdere tests nodig zijn. Toch bevestigt test van de brandweer in Washington, dat het hier gaat om cocaïne. “We hebben een gele balk met cocaïnehydrochloride,” zegt een brandweerman van de D.C.-afdeling gevaarlijke stoffen zondag om 08.49 uur, volgens The Washington Post.

Het is publiek geheim, dat Hunter Biden een zwak heeft voor drugs. Hij en zijn vader spreken dat tegen. Zij houden vol dat Hunter af is van zijn drugsverslaving. Hunter was recent in het Witte Huis, voordat hij en zijn vader naar een 4 juli vakantieweekend vertrokken.

Op een federaal formulier voor de aankoop van een vuurwapen loog de zoon van de president over zijn verslaving in het verleden. Hij sloot daarna een deal met aanklagers van het ministerie van Justitie om gevangenisstraf te voorkomen. Een gewone burger zou daarvoor gestraft worden. Hierop wezen critici en conservatieven. In ruil voor vrijheid moest Hunter schuldig pleitten voor twee belasting misdrijven.

Bron Foto: AS USA-Diario AS

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Buitenland nieuws »

meest gelezen

HomeBuitenlandCocaïne gevonden in het Witte Huis