Suriname ALTIJD Dichtbij

Buitenland

Circa 3 miljoen coronabesmettingen wereldwijd

Geplaatst

op

Corona Wereldwijd

Het aantal mensen welke besmet zijn met het coronavirus heeft inmiddels de 3 miljoen gepasseerd. De telling wordt bijgehouden door Worldometer een Amerikaanse website. De teller staat op 3,027,192 infecties.

Worldometer telt alle beschikbare cijfers uit media bij elkaar op. Het aantal sterfgevallen staat inmiddels op ongeveer 209.000. Momenteel zijn er 895.000 mensen hersteld van een besmetting.

Volgens deskundigen is het werkelijke aantal besmettingen nog veel hoger, mogelijk drie of vier vermenigvuldigd, daar niet alle ziektegevallen officieel zijn getest, opgespoord of vastgesteld.

In Amerika gaat het aantal geregistreerde coronapatiënten richting de 1 miljoen. Spanje, het Europese land met de meeste besmettingen, telt er volgens Worldometer zo’n 230.000. In Nederland zijn meer dan 4500 mensen overleden aan Covid-19. Er zijn 38.000 corona besmettingen vastgesteld.

Culturu.com

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Rusland wil hogere olieprijs; OPEC blij

Geplaatst

op

Opec 2

Rusland gaat wellicht door na juni 2020 met de huidige productiebeperking. Gisteren meldde Rusland al dat ze geen buitenlandse olie zal laten lossen. Het lijkt erop dat de opslagen redelijk vol zitten en de vraag naar benzine en diesel zwaar achterblijft in Rusland.

OPEC zal blij zijn met dit initiatief. De productie wordt nu verder beperkt, het is wachten op de terugkeer van de vraag. OPEC+ kan nu weer als 1 gezicht naar buiten treden, waardoor in ieder geval de olieprijs een bodem heeft gekregen.

Lees verder

Buitenland

Regering Trump stelt sancties in tegen China

Geplaatst

op

Download

China mag in de komende periode sancties van de regering- Trump verwachten. Dit laat Trump weten. Het land heeft zijn grip op de autonome regio Hongkong vergroot.

Het land wilt een nieuwe nationale veiligheidswet die het mogelijk maakt Chinese veiligheidsdiensten in HongKong in te zetten. Dit is voor de Verenigde Staten geen voorstel. Met deze wet moet er een einde komen aan de vrijheid van burgers in de stadstaat. Deze staat is groter dan China.

Door de wet zou het ministerie van Financiën in Amerika vele rekeningen van Chinese hoogwaardigheidsbekleders en bedrijven kunnen bevriezen. De regering- Trump heeft nog geen definitief besluit genomen over de sancties.- Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen